Rešio najveću utakmicu na svetu, pa oduševio Pepa - hoće li još jedan majstor put Etihada?

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2018, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešio najveću utakmicu na svetu, pa oduševio Pepa - hoće li još jedan "majstor" put Etihada?

Fudbaler izuzetnih tehničkih mogućnosti, ali...

Ima i previše ofanzivnih igrača, ali on želi još. Fernando Kvintero je očarao Pepa Gvardiolu i on ga sada želi u svom timu.

Kvintero je Portov igrač koji se trenutno nalazi na pozajmici u River Plejtu. On je kolumbijski reprezentativac koji je ove godine oduševio brojne timove svojim izdanjem u revanšu Superklasika kada je svojim prelepim pogotkom praktično rešio pitanje prvaka Južne Amerike.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogledate sastav Mančester sitija, on im nije najneophodniji, ali ako se uzme u obzir koliko dugo su bili bez Kevina De Brujnea, a i da David Silva više ne može da igra toliki broj utakmica, onda možda i ne čudi ova Gvardiolina odluka.

Dvadesetpetogodišnji igrač bi se odlično uklopio u Sitijev sistem koji je upao u krizu rezultata.

"Građani" su zabeležili  tri poraza u poslednje četiri ligaške utakmice, možda upravo zbog nedostatka igrača u vezi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.