Reprezentativac Srbije smirio strasti posle poraza od Gruzina, istakao NEŠTO bitnije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativac Srbije smirio strasti posle poraza od Gruzina, istakao NEŠTO bitnije!

Smiren nakon neuspeha.

Reprezentativac Srbije Marko Simonović ne misli da postoji razlog za brigu posle poraza od Gruzije. On je istakao da je bitnija bila pobeda nad Finskom u prvom kolu, nego što je poraz od Gruzije u "Pioniru".

- Teška utakmica, mislim da smo se dosta ispraznili protiv Finske. Momci su pre toga igrali kupove, tek smo se okupili, treba da se upoznamo i upoznamo sistem. Ništa strašno, mnogo bitnija je bila pobeda protiv Finske nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj (poraz)", izjavio je Simonović posle meča.

Kao razlog za poraz naveo je pražnjenje protiv Finske, nesmotrene greške i neuigranost.

- Pravili smo neke greške koje inače ne pravimo, ali kažem – ništa strašno, bitno da smo dobili Finsku i idemo dalje.

Iako se prethodno povukao iz reprezentacije, prihvatio je poziv Kokoškova i, dodaje, nije pogrešio.

- Sjajno je. Rad sa selektorom i svim momcima je stvarno sjajan, nisam se pokajao što sam se vratio, jako mi je bilo prijatno. Jako je lepo biti deo ove ekipe jasan je Simonović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dan posle - Poraz Srbije ''ništa strašno''!

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2020, 11:14

Neočekivan poraz, ujedno i opomena pred naredne mečeve...Posle ubedljivog trijumfa u Finskoj, očekivali smo sinoć i drugu pobedu našeg nacionalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo...Međutim, selekcija Gruzije nas je iznenadila u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' i na kraju trijumfovala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.