Reprezentacija Srbije stigla u Bukurešt, zahvalnost FSCG

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentacija Srbije stigla u Bukurešt, zahvalnost FSCG

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je danas u Bukurešt na utakmicu protiv Rumunije u Ligi nacija, dan nakon važne pobede na gostovanju Crnoj Gori (2:0).

Srpski tim danas popodne odradiće lagani trening, a sutra zvanični i konferenciju za medije na kojoj će pred novinarima biti selektor Mladen Krstajić.

Utakmica između Rumunije i Srbije igra se u nedelju od 15 sati na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

Posle tri kola 4 grupe C Lige nacija Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je na prvom mestu sa sedam bodova, dva više od Rumunije i tri od Crne Gore, dok Litvanija nema nijedan.

FSS: Hvala FSCG i Savićeviću na dočeku

Fudbalski savez Srbije (FSS) zahvalio se danas FSCG, a posebno predsedniku Dejanu Savićeviću, na lepom dočeku u Podgorici.

"Posle svega lepog što smo doživeli tokom boravka naše ekspedicije u Crnoj Gori, Fudbalski savez Srbije izražava veliku zahvalnost Fudbalskom savezu Crne Gore i posebno predsedniku Dejanu Savićeviću na svemu što su učinili da se osećamo veoma prijatno. Od prijema i tople dobrodošlice do fantastične organizacije samog meča i atmosfere na stadionu koja je sve aktere učinila veoma ponosnim", navodi se u saopštenju FSS.

Priznanje i zahvalnost odaje se i policiji koja je uložila veliki napor da sve protekne u najboljem redu.

"Hvala i gledaocima koji su aplauzima dočekali i ispratili aktere ovog istorijskog meča, pozdravili intoniranje nacionalnih himni, a posebna zahvalnost našim navijačima na velikoj podršci koju su pokazali tokom celog meča", ističu iz FSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.