Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2021, 23:16

"Renovirani" Onse Kaldas mora da pobedi protiv "osakaćenog" Atletika Huile

Poslednja dva meča 1. kola ovogodišnje Klausure u Kolumbiji na programu su u noći između ponedeljka i utorka. Zanimljiv meč nas očekuje od 01.00 časova u Manizalesu

Može li Onse Kaldas do svoje pete titule u Kolumbiji, prve od 2010. godine? U Manizalesu se nadaju da mogu, u tu svrhu su angažovali čak 10 novih igrača pre početka ovogodišnje Klausure. Priliku da se pokažu na delu imaće u noći između ponedeljka i utorka od 01.00, kada je na programu meč sa novim prvoligašem, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Atletiko Huilom.

Aperturu je Onse Kaldas završio na očajnoj 15. poziciji. Osvojio je svega 17 poena iz 18 kola, posle čega je potpuno rekonstruisao tim. Između dva takmičenja niko nije doveo toliko igrača kao on.

01.00: (1,92) Onse Kaldas (3,30) Atletiko Huila (3,90)

Trener Eduardo Lara sada na raspolaganju ima Nikolasa Mesinitija, Fabricija Buskijaza, Huana Davida Pereza, Kristijana Igitu, Brajana Angula, Nikolasa Hiralda, Santijaga Rou, Feliksa Misoltu, Nikolasa Palasiosa i Hefersona Kvera. Nekolicina njih su imali uspešne karijere i u inostranstvu, poput napadača Pereza, koji je u Meksiku igrao za Pačuku.

S obzirom na uložen novac, ne bi smeo da ima problema na premijeri noćas. Tim pre što je Atletiko Huila u Manizales došla bez petorice prvotimaca, koji su zaraženi koronavirusom.

Trener Dejron Perez ne može da računa na Diega Arijasa, Fabera Hila, Arleksa Urtada, Brajana Morena i Lea Eskorsiju. Nije baš idealan način da se započne prva sezona u eliti posle godinu i po dana.

Do sada su Onse Kaldas i Atletiko Huila odigrali ukupno 28 mečeva. Obe ekipe su trijumfovale po 11 puta, dok je šest utakmica završeno bez pobednika.

KOLUMBIJA 1 – KLAUSURA (1. kolo)

Subota

Indepedijente Medaljin – Agvilas 1:1 (0:0)

Amerika Kali – Hunior 3:1 (0:1)

Nedelja

Kvindio – Jaguares Kordoba 2:0 (1:0)

Santa Fe – Deportivo Kali 1:2 (0:1)

Anvigado – Atletiko Nacional 2:2 (0:2)

Ponedeljak

Patriotas – Bukaramanga 0:2 (0:0)

Deportivo Pesto – Miljonarios 1:3 (0:1)

Deportes Tolima – Pereira U TOKU

Utorak

01.00: (1,92) Onse Kaldas (3,30) Atletiko Huila (3,90)

03.05: (2,85) Petrolera (2,90) La Ekvidad (2,60)

***Kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Brazil 1: Amerika bez Ribamara, za Sport Resife ne igra Tijago Neves

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2021

Poslednji meč 12. kola brazilske Serije A igra se u noći između ponedeljka i utorka od 01.00 časova u Belo Horizonteu..U okviru 12. kola brazilske Serije A, u noći između ponedeljka i utorka od 01.00 časova sastaće se Amerika Mineiro i Sport Resife...Reč je o duelu ekipa koje se nalaze u borbi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.