Renesansa Reala, Solari ima četiri dileme, treba li Barsa da se plaši u sredu?

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renesansa Reala, Solari ima četiri dileme, treba li Barsa da se plaši u sredu?

Real našao formu u pravom trenutku, "El Klasiko" u kupu na vratima, a pre mesec dana "Los Blankosi" su bili na kolenima. Sada je situacija potpuno drugačija...

Španija već priča o "El Klasiku", on je onaj "najmanje važan" ako se tako može nazvati bilo koja utakmica Reala i Barselone, u kupu.

Prvi meč je na "Kamp Nou" u sredu od 21 čas, a posle pobede nad Alavešom madridski mediji se bave mogućim sastavom tima, ali i povredom Lea Mesija.

Jasno "AS" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i "Marka" stavljaju veliki znak pitanja na učešće Argentinca u ovom meču, dok sa druge strane katalonski mediji tvrde da će biti u timu, mada neće trenirati punom snagom.

Ali, koji tim će Solari izvesti u Barseloni.

On navodno ima četiri dileme pred ovaj meč, u kupu će braniti Kejlor Navas, a sigurni su Karvahal, Ramos, Varan, Kros, Modrić i Benzema.

Dileme?

Levo, da li se odlučiti za talenat i formu Reguljona ili iskustvo Marsela koji je van forme, ali je odigrao mnogo ovakvih utakmica.

Ko je treći u veznom redu, da li Kazemiro ili možda Ljorente. Iska više niko ne pominje, on kao da je otpisan.

Slede dileme vezane za napad, tačnije ko će igrati uz Benzemu. Solari je nagovestio da bi trebalo da u timu bude Vinisijus koji je zapalio Madriđane, a četvrta dilema je roviti Bejl ili Lukas Vaskez koji može mnogo više da pomogne u defanzivi.

Dakle, Solari će još razmisliti, u Realu su optimisti, kao da je ekipa našla sebe, čeka ih teška serija mečeva, ali su od onog poraza početkom januara od Sosijedada izgubili samo od Leganjesa u kupu, kasnije su ih eliminisali. U prvenstvu su naređali pobede protiv Betisa, Sevilje, Espanjola i Alaveša, plus dva trijumfa protiv Đirone u kupu.

Počeli su da pune protivničke mreže pa sa neskrivenim optimizmom idu na Kamp Nou".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.