Renegades i NRG ubedljivi na startu Majora u Katovicama

Izvor: B92, 15.Feb.2019, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renegades i NRG ubedljivi na startu Majora u Katovicama

Završen je i drugi dan prvog CS:GO Majora 2019. godine, pa sada moramo priznati da je Australijska ekipa iznenadila svakoga sjajnim nastupom na ovom turniru, s obzirom da su zvanično bili prva ekipa koja je osigurala plasman u Legend Stage.

Izvor: RUR Esports

Ekipa Renegades je danas savladala favorizovani Ence u borbi za narednu fazu Majora u Katovicama. Australjianci predvođeni trenerom Aleksandrom ”Kassad” Trifunovićem, premašili su svačija očekivanja, ostvarivši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skor od 3-0 u ovoj fazi. Moglo se polemisati o tome, da li će oni uopšte uspeti da prođu dalje, ali sjajnom igrom, zasluženo su po prvi put osigurali učešće na Legend Stage-u.

Odmah nakon njih odigrao se i duel NRG-a i Tyloo-a, gde bi pobednik takođe prošao dalje. Za razliku od Rengeadesa, severnoamerička ekipa bila je jedan od glavnih favorita za nastavaki jedini favorit koji je tu ulogu bez problema i opravdao. Oni su takođe slavili u sva 3 svoja duela i samim tim ovaj tim će takođe po prvi put učestvovati u drugom krugu jednog Major turnira.

Poslednji duel dana bio je između dve ekipe, koje su se borile za opstanak. U tom duelu mladi brazilski sastav je izašao kao pobednik, a druga ekipa koja će pakovati kofere je ruski Spirit. Po mnogima oni su i bili najslabija ekipa na ovom takmičenju, pa su zajedno sa GreyHoundom, završili svoje učešće u Poljskoj. Greyhound je prethodno savladan od strane Fnatica, koji je nakon 0-2, preživeo ovaj drugi dan. Oni će se prekosutra boriti sa ekipom G2, gde će poraženi ekipa napustit Katovice.

Nakon dva veoma aktivna dana, sutra će se igrati samo 3 duela. Prvi na scenu izaći će Vici Gaming i Vitality, nakon toga igraće Tyloo i AVANGAR, a dan će zatvoriti Winstrike i Ence. Koje tri ekipe će po vama sutradan obezbediti plasman u narednu fazu?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.