Izvor: RTS, 10.Avg.2020, 17:01

Regionalni derbi u Banjaluci: Borac čeka Sutjesku iz Nikšića

Regionalni derbi u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, 27. avgusta u Banjaluci, odigraće fudbaleri Borca i Sutjeske iz Nikšića.
Trener Banjalučana Vllado Jagodić optimistično gleda na predstojeći susret protiv crnogorskog predstavnika, sa kojim su nekada igrali u SFRJ.

"Trenutno samo razmišljamo o meču sa Željezničarom, a o Evropi ćemo nakon susreta na "Grbavici". Velika je stvar to što smo domaćini i što, ako sve bude u redu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << taj susret igramo na svom terenu. Želeli smo da izbegnemo APOEL i Beitar. Ipak, mora se znati da smo mi ekipa sa najlošijim koeficijentom, da su svi rivali veoma ozbiljni protivnici, ali i da mi imamo svoje šanse koje su, nadam se, priliče", rekao je Jagodić.
Trener Sutjeske Dragan Radojičić smatra da njegov tim može do drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
"Mi smo juče znali potencijalne rivale i želeli smo smo da izbegnemo Lokomotivu Plovdiv, koja je bila druga u Bugarskoj, iza Ludogoreca. Borac ima novi projekat, to je klub koji je uložio novac da se vrati na scenu i napravi rezultat u ligi BiH. Uspeli su u tome, došli do Evrope i jasno je da nas čeka nas težak posao. Otežavajuća okolnost je što gostujemo, voleo bih da se igraju dve utakmica, ali realnost je, nažalost, takva i svi smo u istoj poziciji. Biće ovo, u svakom slučaj, lep regionalni derbi, neizvesna utakmicu, koju ćemo, nadam se, rešiti u našu korist", kazao je Radojičić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.