Redsi ponovo planiraju unapred, kaparisaće pojačanje za narednu sezonu!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Redsi" ponovo planiraju unapred, kaparisaće pojačanje za narednu sezonu!

Pomrsiće planove Barseloni.

Liverpul je ovog leta angažovao tri pojačanja, a u klub je stigao i Nabi Keita, koji je kaparisan još leta 2017. godine.

Uz njega, stigli su i Fabinjo (Monako), Alison (Roma) i Džerdan Šaćiri (Stouk).

Prelazni rok u Engleskoj je završen, te će nova pojačanja na "Enfild" moći da stignu tek u januaru, a navodno su "Redsi" već spremili dva pojačanja za zimski prelazni rok.

Tu se ne zaustavljaju, kako su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prema pisanju francuskog "LEkipa" rešili da u januaru iskoriste Bosmanovo pravilo i obezbede i jedno pojačanje za naredno leto.

Naime, Jirgen Klop je veoma zainteresovan da u redove svoje ekipe dovede francuskog internacionalca iz redova PSŽ Adrijena Rabioa.

Rabio se ovog leta našao na radaru Barselone, on je veoma zainteresovan za prelazak u Kataloniju, ali kako je Barsa angažovala Artura iz Gremija i Artura Vidala iz Bajerna, mala je verovatnoća da će i Francuza do kraja prelaznog roka preseliti u svoje redove.

Mladi vezista ima još godinu dana ugovor sa "Svecima", trener kluba iz Pariza Tomas Tuhel je izjavio da bi voleo da ga zadrži, ali da je odluka na samom fudbaleru.

Tako bi, u slučaju da ne produži saradnju sa Parižanima, Rabio u januaru mogao da pregovara sa zainteresovanim klubovima, PSŽ se ništa ne bi pitao, a francuski fudbaler bi tako matični klub mogao da napusti bez obeštećenja narednog leta.

Liverpul se nada da bi upravo na taj način mogli da angažuju, te će u januaru pokušati da ga ubede da potpiše predugovor sa njima, koji bi ga na "Enfild" doveo kao slobodnog igrača početkom jula 2019. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.