Real zakazao promociju najvećeg pojačanja, hoće li Bernabeu biti ispunjen? (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real zakazao promociju najvećeg pojačanja, hoće li "Bernabeu" biti ispunjen? (foto)

Juče je na spektakularan način predstavljen Luka Jović, šta nas čeka večeras?

Madridski Real je svojim navijačima i svetskoj javnosti juče predstavio novog napadača, Luku Jovića.

Srbin je plaćen 60 miliona evra, juče je parafirao saradnju sa klubom, po prvi put je poneo i dres "kraljevskog" kluba, a veliki broj navijača pozdravio ga je sa tribina "Santijago Bernabeua".

Ipak, Jović nije najveće pojačanje Reala u tekućem prelaznom roku, ta laskava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << titula pripada Edenu Azaru.

Belgijanac je otkupljen od Čelsija za 100 miliona evra, "Plavci" bi trebalo da zarade još 30 miliona na ime bonusa, a obelodanjeno je i kada će sjajni fudbaler biti predstavljen u Madridu.

Njegova promocija je zakazana za 19h, prema pisanjima španskih medija očekuje se da na tribinama stadiona "Santijago Bernabeu" bude preko 70 hiljada navijača!

Stadion može da primi oko 81 hiljadu ljudi, pa je jasno da će tribine biti gotovo potpuno popunjene kada Azar bude po prvi put kročio na travu u dresu Reala.

🇧🇪🙌🏟 ¡@hazardeden10 será presentado como jugador del Real Madrid hoy a las 19:00 en el estadio Santiago Bernabéu!#WelcomeHazard | #HalaMadrid pic.twitter.com/n39e45zW91

— Real Madrid C.F.⚽ (@realmadrid) 13. јун 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madrid gori zbog Azara, krcati Bernabeu kliče i Mbapeu (FOTO+VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2019

Navijači Reala juče su bili u ekstazi zbog Luke Jovića, a evo večeras toplinu oko srca savija im Eden Azar! Dugo najavljivano pojačanje Madriđana konačno je u belom!  Pošto je uspešno prošao lekarske preglede u klinici Moraleha, gde i srpski golgeter, Azar se uputio ka stadionu gde je u društvu...

Nastavak na MozzartSport.com...

EKSPLOZIJA OD 303 MILIONA EVRA: Jović deo rekordnog paketa pojačanja Reala

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2019

Već sada je navijačima Reala raspaljena mašta o ponovnom povratku na tron nakon katastrofalne sezone bez trofeja POPUT pritajenog vulkana, Real je još od 2014. i dovođenja Hamesa Rodrigeza držao u sebi megalomanske ambicije vezane za angažovanje skupih fudbalera. I taj period...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.