Real savladao Granadu, prvenac Edena Azara

Izvor: RTS, 05.Okt.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real savladao Granadu, prvenac Edena Azara

Fudbaleri Reala savladali su Granadu sa 4:2 u derbi utakmici osmog kola La Lige i učvrstili se na prvom mestu na tabeli. Eden Azar postigao prvi pogodak u dresu "kraljevskog" kluba, Granada pokazala da je zasluženo na drugom mestu na tabeli.
Pred više od 70.000 navijača na stadionu "Santjago Benabeu" Real je u derbiju kola savladao Granadu sa 4:2.

Imali su izabranici Zinedina Zidana tri gola >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednosti, ali je Granada pokazala da je ozbiljan protivnik i da nije bez razloga na drugom mestu na tabeli La lige.
Benzema je već u drugom minutu doneo prednost "kraljevićima", da bi u finišu prvog poluvremena Eden Azar postigao prvi pogodak u dresu madridskog kluba.
Kada je Luka Modrić u 61. minutu postigao prelep pogodak, malo ko je mogao da pretpostavi da će meč doneti uzbuđenje i neizvesnost.
Areola je napravio penal, koji je precizno izveo Makis, da bi Duarte u 78. minutu smanjio na 3:2.
Navijači Reala već su strahovali da će njihov klub još jednom ove sezone ostati bez pobede, ali je Hames Rodrigez u zaustavnom vremenu postavio konačan rezultat utakmice - 4:2.
Real je prvi na tabeli La Lige sa 18 osvojenih bodova, dok je Granada trenutno druga sa 14, ali ostali pratioci tek treba da igraju mečeve osmog kola.
U ostalim utakmicama odigranim u subotu, Valnsija je na svom terenu savladala Alaves sa 2:1, dok je Levante istim rezultatom kao gost bio bonji od Leganjesa.
U poslednjoj utakmici dana, Osasuna je na svom terenu savladala Viljareal sa 2:1.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.