Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 09:01

Real prvi napao, Bajern odgovara danas, Čelsijevi navijači maštaju...

Kai Haverc je na talonu...

Čini se da nikad nije bilo veće interesovanje za igrače iz Bundeslige nego ovog krona-proleća. Čelsi je navodno već završio posao oko kupovine Tima Vernera, Džejdon Sančo je san gotovo svakog velikog kluba Evrope, a slično je i sa trenutno najtraženijim Nemcem - Kaijem Havercom (20). Najbolji igrač Bajer Leverkuzena mesecima se već dovodi u vezu s nekoliko giganata, a Bild tvrdi da će Real Madrid prvi krenuti u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << napad.

Za Haverca otvoreno interesovanje pokazuje i Bajern iz Minhena, Hansi Flik je veliki obožavalac mladog univerzalca, dok navijači Čelsija maštaju o tome da bi Franki Lampard mogao da napravi još jedno iznenađenje i kao u slučaju Vernera ispred nosa atraktivnijim timovima otme i Haverca. Neki opskurni ostrvski mediji jutros čak pišu o takvoj mogućnost, međutim male su šanseda se nešto tako zaista i dogodi.

A kada bi se kojim slučajem dogodilo, zamislite samo taj tim... Plavci bi bukvalno preko noći povratili status ozbiljnog kandidata za titulu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ali da se vratimo u realnost. Realnost su trenutno Real Madrid i Bajern. Bild tvrdi da Real ima plan da ponudi Leverkuzenu već ovog leta 80.000.000 evra za Haverca, da pokuša da dogovori transfer, ali da bi mladi vezista ostao na Baj areni sve do leta 2021. Mnogo bi benefita od takvog razvoja situacije imale obe strane, tvrdi isti izvor. Zinedin Zidan bi po značajno jeftinijoj ceni dobio veliko pojačanje i igrača za narednih deset godina, jer očekuje se da Havercu cena značajno skoči narednog leta, dok bi nemački klub imao na raspolaganju veliki novac da kupuje u predstojećem prelaznom roku, kada će cene biti ozbiljno snižene.

E sad, ima u svemu tome i poneki problemčić. Prvi je svakako taj što su u Bajeru već ukalkulisali da će dobit od Haverca biti 100+ miliona evra. A drugi je taj što Bajern retko dozvoljava da mu ispred nosa, pa još iz "njegove avlije", odvode pikirana "grla". Pretpostvaka je da će Baverci već danas, tokom utakmice protiv Leverkuzena, pokušati da intenziviraju pregovore. Samim tim izjednačili bi Realovu inicijativu i zadržali ravnopravnu pozicju do momenta kad treba da se lomi.

Bild podseća da ne bi bilo prvi put da Bajernovi šefovi završe neki posao na dan kad igraju s timom u kom je predmet njihovog interesovanja...

Od ranije je poznato da Kai Haverc ovog leta donosi odluku. Onaj za koga se mladi as odluči može da smatra da je izvukao sedmicu na lotou.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.