Real dobio novo pojačanje, ali i prekršio pravila FIFA? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real dobio novo pojačanje, ali i prekršio pravila FIFA? (video)

Predsednik argentinskog velikana tvrdi da se Madriđani nisu poneli džentlmenski.

Danas je stigla i potvrda - Real Madrid je obezbedio prvo januarsko pojačanje.

U pitanju je Ezekjel Palasios, vezni fudbaler River Plate koji je dogvorio sve uslove sa "Kraljevskim klubom".

Sada je nastao problem jer je to poslednji saznao predsednik argentinskog velikana Rodolfo D'Onofrio što je protivno pravilima FIFA.

"Do sada smo mislili da je sve laž, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije, dobili smo potvrdu od njegovih zastupnika. Sve nas je iznenadilo da jedna institucija poput Real Madrida pregovara direktno sa igračem bez našeg znanja, protivno pravilima FIFA."

"Nismo se ovome nadali, ovo ne liči na istorijske veze kakve imamo sa Realom još od Alfreda Di Stefana, sramno", smatra D'Onofrio.

Za sada nije poznato da li će 20-godišnji vezista ostati u na pozajmici u matičnom klubu dok se Realova sezona ne završi ili će već u januaru zadužiti beli dres, ali nakon ovako teških reči prvog čoveka argentinskog kluba, teško da će se zadržati na Monumentalu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, Real obezbedio prvo pojačanje, ali ukaljao ugled! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018

Madriđani završili posao...Preneli smo da je Real bacio oko na vezistu Rivera Eksekijela Palasiosa...Mladi Argentinac je eksplodirao u dresu River Plejta, skrenuo je pažnju brojnih klubova, ali su "Los Blankosi" bili najbrži i najkonkretniji...Veruje se da će za njegove usluge platiti 20 miliona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.