Real čeka PSŽ: Ronaldo ili Nejmar, najbolji ili najskuplji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2018, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real čeka PSŽ: Ronaldo ili Nejmar, najbolji ili najskuplji

Derbi osmine finala Lige šampiona svakako je sudar branioca trofeja Real Madrida i jednog od pretendenata da ga nasledi na tom mestu, Pari Sen Žermena sa pažnjom na susret dve najveće zvezde Kristijana Ronalda i Nejmara.

Nejmar, najskuplji fudbaler u istoriji sa 222 miliona evra, posle samo sedam meseci vraća se u Španiju gde je sa velikim uspehom nosio dres Barselone, ali sada na teren najvećeg rivala - u Madrid.

Zanimljivo da se brazilski napadač, strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 28 golova ove sezone, baš uoči susreta dva tima dovodi u vezu sa prelaskom u Real što bi mogao da bude motiv više da pokaže, pored uspeha PSŽ-a, zašto ima ambicije da upravo Ronalda zameni na mestu najboljeg igrača sveta, možda čak i u kraljevskom klubu.

"Imamo mnogo velikih fudbalera, ali naš lider na terenu je Nejmar", pozvao je trener Enai Emeri Nejmara da se pokaže u najboljem stilu na stadionu Santijago Bernabeu.

Sa druge strane, glavna opasnost krhkoj odbrani PSŽ-a je Ronaldo, koji je napravio odličnu uvertiru u njegovom omiljenom takmičenju pošto je dao het-trik u prethodnoj pobedi nad Sosijedadom 5:2.

"Uvek gledam da budem na visokom nivou, ali nekad stvari nisu kakve bismo voleli", rekao je Ronaldo, rekorder sa 114 pogodaka u elitnom takmičenju.

U senci tog duela sutra se sastaju Porto i Liverpul na Dragau, na terenu trenutnog lidera portugalskog prvenstva.

Jasno je da je favorit Liverpul, uprkos tome što igra promenljivo i ove sezone, ali nikako ne bi smeo da potceni ekipu sa velikim iskustvom igranja u završnici Lige šampiona.

Oba meča igraju se sutra u udarnom terminu Lige šampiona od 20.45.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real i Ronaldo bolji od Nejmarovog PSŽ-a, ubedljivi Liverpul

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2018

Fudbaleri Real Madrida savladali su večeras Pari Sen Žermen 3:1 (1:1) u prvoj utakmice osmine finala Lige šampiona...Istovremeno, Liverpul je slavio na gostovanju Portu 5:0 (3:0)...U duelu zvanično najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda i najskupljeg Nejmara, bolji je bio Portugalac, sa dva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Najskuplji igrač sveta ruši Real Madrid? Nejmar prvi strelac na meču - kvota 7,00!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2018

Nejmar se vraća u Madrid na crtu Realu! Samo sada u dresu Pari Sen Žermena i to kao najskuplji fudbaler u istoriji ove igre. Sve oči će biti uprte u njegove fudbalske sposbnosti. A on je do sada pokazao da zna dobro da igra velike duele.  Španska Marka je njegov dolazak u Madrid najavila kao neku...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kralj je živ! Džoker Asensio, Ronaldovo koleno i sreća bacili PSŽ iz zone komfora na ivicu ambisa! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2018

Pari Sen Žermen je pokazao više od Real Madrida u prvom okršaju derbija osmine finala Lige šampiona, ali šampion Evrope ide na revanš sa 3:1! Zahvaljujući pobedničkom mentalitetu gomile velikih šampiona koji su patili u dobrom delu utakmice, ali su iznikli kada je bilo „minut do 12“. I pokazali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.