Real Madrid igra koliko mu je potrebno za titulu, ključna pobeda u Barseloni! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020, 00:01

Real Madrid igra koliko mu je potrebno za titulu, ključna pobeda u Barseloni! (video)

Real Madrid je napravio ključan korak ka tituli dok je Espanjol korak bliže ispadanju iz elite posle 26 godina!

Fudbaleri Real Madrida pobedili su u gostima ekipu Espanjola rezultatom 1:0 (1:0) u 32. kolu La Lige i tako tim iz Barselone poslali na prag Segunde!

Jedini pogodak na meču postigao je Kasemiro u završnici prvog poluvremena i to posle asistencije sezone Karima Benzeme.

Zinedin Zidan je ponovo izveo najjači sastav, jedina promena je bila što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se sada posle duže vremena u startnih 11 vratio Isko.

Real je kontrolisao utakmicu od samog početka, ali se Espanjol dosta dobro branio i uspeo da drži Madriđane daleko od gola.

Ipak, u samom finišu prvog poluvremena, jedna majstorija Karima Benzeme, pravo ni iz čega, petom je proigrao Kasemira, kome je ostao najlakši posao - da pogodi mrežu sa pet metara.

U drugom delu igre, Espanjol je pokušavao da napadne, ali je zaista teško uspevao u tome, dok je Real čuvao rezultat i igrao sigurno na sredini terena.

Zidan je odlučio da pojača kontru, pa je uveo u istom momentu, u 64. minutu Vinisijusa i Rodriga umesto Azara i Iska, kod kojih je bio primetan umor.

Espanjol je krenuo na sve ili ništa, privremeni trener Rufete je napravio trostruku izmenu da pokuša da osvoji makar bod.

Real je uspeo da sačuva prednost protiv neuverljivog rivala, koji je zasluženo na pragu ispadanja u drugu ligu, prvi put posle 1994. godine.

Madriđani su osvojili verovatno i ključna tri boda pošto sada imaju dva više od Barselone i bolji međusobni duel. Kataloncima je sada neophodno da pobede sve mečeve do kraja i da se nadaju da Real izgubi jedan meč ili dva remizira, što deluje neverovatno. I jedno i drugo...

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trenutak inspiracije Benzeme Realu dovoljan za prvo mesto VIDEO

Izvor: B92, 29.Jun.2020

Real Madrid je zaseo na prvo mesto La lige pobedom nad Espanjolom u meču 32. kola rezultatom 1:0 (1:0)...Uskoro opširnije....LaLiga, 32. kolo..Nedelja..Levante – Betis 4:2 (2:0)..Majoral 21, Bardi 35, Morales 50, Rokina 59 – Kanales 70, Huanmi 87..Viljareal – Valensija 2:0 (2:0)..Alkaser 14,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.