Reagovao FS Švajcarske, znate li kako su nazvali postupke Džake i Šaćirija?!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reagovao FS Švajcarske, znate li kako su nazvali postupke Džake i Šaćirija?!

I ne mogu ni da zamisle da će biti kažnjeni...

I dok svi iščekuju reakciju disciplinskih organa FIFA posle skandaloznog slavlja Džake i Šaćirija na terenu stadiona u Kalinjingradu u utakmici protiv Srbije, oni na čiju adresu eventualna kazna treba da stigne, deluju kao da uopšte niosu zabrinuti, niti vide bilo kakav razlog za kaznu.

Ispred Fudbalskog saveza Švajcarske danas se oglasio Klaudio Sulser, koji je na konferenciji za medije postupke Džake i Šaćirija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nazvao ''spontanim reakcijama'', odbijajući da prihvati da se tu radi o političkim porukama.

''O tome sam razgovarao sa Đerdanom i Granitom. Želim da to produbim, ali nakon nekog vremena'', izjavio je Sulser, a prenosi ''Tanjug''.

Šta piše u disciplinskim propisima FIFA u vezi sa ovakvim i sličnim slučajevima možete da čitate OVDE, ali Švajcarce to ne dotiče.

''Ne mogu zamisliti da će biti kažnjeni zabranom'', izjavio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Švajcarske Aleks Mišer i dodao da FIFA do sada nije ni kontaktirala njihov Savez.

''Nisam siguran da će FIFA uopšte reagovati, sve zavisi kako se proceni u disciplinskoj komisiji. To nije bila politička poruka, već spontana reakcija igrača, i zato ne vidim što bi FIFA uopšte pokretala slučaj'', rekao je Milšer, ali i dodao da je dvojici igrača sugerisano da više ne slave golove ''na albanski način''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.