Razmaženi Madriđani - Koliko njih veruje u Jovića? A Krosa ni da vide!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Razmaženi" Madriđani - Koliko njih veruje u Jovića? A Krosa ni da vide!

Španska Marka radila interesantno istraživanje.

Navijači Real Madrida su poznati kao jedni od najzahtevnijih. U prošlosti smo imali sijaset prilika i da se uverimo u to, retko koji fudbaler koji je kročio na "Santijago Bernabe" nije osetio ljubav/mržnja odnost od strane svojih simpatizera.

Marka je danas izašla sa interesantnim zapažanjima, između ostalog Madriđani su glasali ko bi trebao da napusti klub.

Ubedljivu većinu glasova je "pokupio" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Toni Kros.

Leđa nekadašnjeg fudbalera Bajerna želi da vidi čak 71 odsto simpatizera kraljevskog kluba. Nije bio pošteđen ni kapiten Serhio Ramos, defanzivca u klubu ne želi "pola" navijačke baze Madriđana, 54 odsto je glasalo da je vreme da ode sa "Bernabea".

Nije se dobro proveo ni Luka Jović. Srbin je jedno od zvučnijih pojačanja ovoga leta, ali u njegov uspeh u novom klubu veruje tek osamnaest odsto ispitanika. Povreda je došla odmah na početku sezone, ali će dvadesetjednogodišnji napadač verujemo imati prilike da uveri "razmažene" Madriđane u suprotno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.