Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 16:43

Razigrana Zvezdina deca u Grafičaru: Radulović otvorio Timok, gol i asistencija za braću Mituljikić

Sigurno slavlje ekipe Boška Đurovskog - 2:0

Grafičar se ekspresno oporavio nakon neprijatnog poraza od prekaljene ekipe Zlatibora. Ekipa Boška Đurovskog savladala je Timok iz južne tribine stadiona Rajko Mitić i stigla do četvrtog slavlja u sezoni - 2:0 (2:0).

Domaći tim je rešio čitav posao sredinom prvog poluvremena, a ključ za odbranu domaćina prvi je pronašao Andrija Radulović, koji je u 24. minutu postigao peti gol u sezoni. U >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toj akciji najveći deo posla je odradio Jovan Mituljikić, koji je napravio seriju driblinga, a potom i piruetu, a onda promašio čitav fudbal, međutim, na pravom mestu je bio Radulović da zatrese gostujuću mrežu.

Jovanu se za tu asistenciju vratilo pet minuta kasnije, kada se našao na pravom mestu posle upućene lopte lopte Nikole Mituljića, i iz neposredne blizine postavio konačan rezultat utakmice. Grafičar se ovom pobedom probio na 12. mesto Superlige, sa 13 osvojenih bodova iz 12 odigranih kola, a već u sredu biće u prilici da popravi bilans, pošto dočekuje Radnički iz Sremske Mitrovice.

Rad je prekinuo niz od tri poraza u Prvoj ligi Srbije, pa je došao do petog slavlja u sezoni, a najveća uzbuđenja viđena su u Ivanjici, gde je meč između domaćeg Javora i Železničara iz Pančeva završen rezultatom 3:3. Inđija je dodatno uvećala svoju prednost u odnosu na najbližu konkurenciju, pošto je u uzbudljivom okršaju na svom terenu savladao Budućnost iz Dobanovaca sa 2:1. Dobru formu potvrdila je i Loznica, koja je u gostima savladala Radnički iz Sremske Mitrovice sa 2:1, što joj je sedmi osvojeni bod u poslednja tri kola.

SRBIJA 2 - 14. KOLO

Subota

Grafičar - Timok 2:0 (2:0)

/Radulović 24, J. Mituljikić 29/

Inđija - Budućnost Dobanovci 2:1 (1:0)

Javor - Železničar Pančevo 3:3 (2:2)

Rad - Kabel 3:2 (2:0)

Radnički SM - Loznica 1:2 (0:1)

Nedelja

14.00: (2,10) Žarkovo (3,00) Mladost GAT (3,70)

14.00: Bačka - Zlatibor

17.00: (2,30) Mačva (3,00) IMT (3,20)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.