Raul Bravo demantovao da je naručio ubistvo Kovačevića

Izvor: RTS, 20.Jan.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raul Bravo demantovao da je naručio ubistvo Kovačevića

Nekadašnji fudbaler Reala i Olimpijakosa Raul Bravo demantovao je tvrdnje da je naručio ubistvo nekadašnjeg saigrača, srpskog fudbalera Darka Kovačevića.
Na Darka Kovačevića je pucano 7. januara ispred njegovog doma u Glifadi, letovalištu kod Atine, nakon čega su se pojavile informacije da je atentat na nekadašnjeg srpskog fudbalera naručio Raul Bravo.

Kovačevićev saigrač iz redova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Olimpijakosa u intervjuu za Marku, demantovao je tvrdnje srpskih medija o umešanosti u pokušaj ubistva.
"Ove stvari ne pogađaju mene koliko utiču na moju porodicu, za njih je ovo veliki šok. Znao sam da će se Darko nasmejati kada vidi moje ime i navodnu umešanost. Trebalo mu je dva dana da me nazove i to mu jedino zameram", izjavio je Raul Bravo.
"Darko me je nazvao i nakon razgovora smo shvatili da ono što se priča je potpuna ludost. Bili smo cimeri i imali veoma dobar odnos. Nikada se nismo sukobljavali. Netfliks ne bi uspeo u filmu ovakvu priču da složi", zaključio je Španac.
Kovačević je nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, kao i fudbaler Proletera, Crvene zvezde, Šefilda, Juventusa, Lacija, Sosijedada i Olimpijakosa.
Do prošle godine je bio sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, a pre toga se nalazio na poziciji sportskog direktora Olimpijakosa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Darko Kovačević razgovarao sa Raulom Bravom, obojica šokirani!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020

Tabloidi u Srbiji zakuvali čitavu stvar, nema ni govora o umešanosti bivšeg saigrača u napad na Darka Kovačevića...Raul Bravo je šokiran...Bivši saigrač Darka Kovačevića iz Olimpijakosa ne može da veruje da su srpski tabloidi pisali o tome da je umešan u pokušaj ubistva srpskog internacionalca..."Nemam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.