Raspored PL - Vatreno krštelje za Emerija, Jokan dočekuje Luku na startu

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspored PL - "Vatreno krštelje" za Emerija, Jokan dočekuje Luku na startu

Objavljen je raspored utakmica za narednu sezonu u Premijer ligi.

Sezonu za nama u Premijer ligi obeležio je Mančester siti, koji je u dominantnom maniru osvojio titulu, oborivši pritom sijaset rekorda.

Iz elitnog ranga ispali su Svonsi, Stouk siti i VBA, a umesto njih u PL će naredne sezone igrati Vulverhempton Vonderersi, Fulam i Kardif siti.

Objavljen je i raspored utakmica za narednu sezonu, otvaranje je zakazano za 11. avgust, svi mečevi prvog kola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biće odigrani u istom terminu od 16 časova.

Derbi kola igraće se na "Emirejtsu", gde Arsenal dočekuje aktuelne šampione, ekipu Mančester sitija, pa će tako Unaj Emeri imati vrlo težak zadatak na debiju pred svojim navijačima.

Slaviša Jokanović će sa Fulamom ugostiti Kristal Palas, pa tako srpski reprezentativac Luka Milivojević ide na megdan bivšem treneru Partizana u prvom kolu i u prvoj utakmici za srpskog trenera u Premijer ligi.

Interesantno će biti i na "Enfildu", gde Liverpul dočekuje Pelegrinijev Vest Hem, dok Mančester junajted na otvaranju dočekuje Lester siti na "Old Trafordu".

Sve parove prvog kola pogledajte u nastavku, a OVDE možete pronaći čitav raspored za narednu sezonu u Premijer ligi.

Arsenal - Mančester siti

Bornmut - Kardif

Fulam - Kristal Palas

Hadersfild - Čelsi

Liverpul - Vest Hem

Mančester junajted - Lester

Njukasl - Totenhem

Sautempton - Barnli

Votford - Brajton

Vulverhempton - Everton

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vatreno" krštenje za Emerija, Siti pa Čelsi na startu PL

Izvor: B92, 14.Jun.2018

Premijer lige saopštila je raspored za sledeću sezonu 2018/2019, a paklen početak imaće Arsenal..."Tobdžije" će se novim menadžerom Unajem Emerijem novu eru početi na najteži mogući način, na premijeri dočekuju branioca titule Mančester siti, a potom gostuju Arsenalu...Mančester junajted...

Nastavak na B92...

FK Novi Pazar 1928 zakazao baraž za Zonu Morava

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jun.2018

Fudbalski klub Novi Pazar 1928 igraće u baražu za plasman u Zonu Morava, pošto je u utakmici poslednjeg, 30. kola Raške okružne lige u Šutenovcu savladao ekipu Proletera iz Pečenoga sa 2:0. Strelci za domaći tim bili su Murat Gusinac u 55. i Ilhan Džanković u 74. minutu. Prvoplasirani Polet...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.