Rasplet - Čelsi dobija paket aranžman, Siti praznih šaka?

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasplet - Čelsi dobija "paket aranžman", Siti praznih šaka?

Sutrašnji dan mogao bi da bude srećan za navijače Čelsija. Relevantni izvori javljaju da je na pomolu rasplet.

Posle mnogo spekulacija i najava da će Čelsi angažovati novog trenera, a sa njim i određena pojačanja, izgleda da je došlo vreme da se sa reči pređe na dela.

Relevantni izvori sa "Apenina" javljaju da su Napoli i Čelsi blizu dogovora i da bi već sutra mogle da budu ozvaničene važne vesti.

Pretpostavljate, u pitanju je dolazak Mauricija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sarija na "Stamford Bridž" ali to nije jedina važna vest jer bivši strateg Napolija neće doći sam.

"Plavci" su izgleda dogovorili "paket aranžman" koji podrazumeva da se za sumu od 65 miliona evra u London presele Mauricio Sari i Brazilac sa italijanskim pasošem Žorginjo!

Čelsi i Napoli nikako nisu mogli da nađu zajednički jezik oko obeštećenja za trenera Sarija pošto su Italijani "zacepili", ali izgleda da je sada sve došlo na svoje i da će na kraju izvisiti Mančester siti.

Brazilac Žorginjo bio je na meti "Građana" i pisalo se da će ga Napoli prodati Sitiju za sumu od preko 40 miliona evra.

Na kraju se došlo do toga da će Čelsi uz trenera dobiti i novog veznog igrača, a ostaje da se vidi kako će se na "Stamford Bridžu" otarasiti Antonija Kontea i njegovih saradnika koji će u slučaju otkaza naplatiti obeštećenje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.