Raport iz medicinskog bloka - Ko (ne) putuje u Napulj?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raport iz medicinskog bloka - Ko (ne) putuje u Napulj?

Situacija je daleko od idealne, pitanje je samo ko će uz ranije "precrtane" sutra ostati u Beogradu. Tri potencijalna kandidata.

Trener aktuelnog šampiona Srbije Vladan Milojević imaće ozbiljnih poteškoća da sastavi tim za gostovanje Napoliju i to je nešto što se znalo još sredinom prošle nedelje.

Vreme nije ni moglo da bude saveznik u slučaju Vujadina Savića, Filipa Stojkovića i Gorana Čaušića, a poslednja informacija glasi da ni Ričmond Boaći neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << putovati na jug Italije!

Povremeni reprezentativac Gane još uvek nije dostigao takmičarsku formu, a portal "Mondo" prenosi da ga Vladan Milojević zbog toga neće voditi u Napulj.

Pod znakom pitanja nalaze se još dvojica igrača. Branko Jovančić je bliži tome da putuje, dok će Milan Pavkov najverovatnije ostati u Beogradu.

Vezni fudbaler i dalje oseća posledice povrede zadobijene u duelu sa Liverpulom, dok junak trijumfa nad "Redsima" nije trenirao desetak dana i diskutabilno je da li u takvoj situaciji može da bude od koristi.

Ukoliko Milan Pavkov ne krene za Napulj, za očekivati je da Nikola Stojiljković zaigra u špicu, a da na klupi za rezerve bude Dejan Joveljić koji svakako putuje sa omladincima.

U moru loših vesti izdvaja se i jedna dobra! Nenad Krstičić je spreman za duel sa Napolijem uprkos tome što je zbog povrede napustio teren u poluvremenu derbi susreta sa Radničkim iz Niša.

Utakmica 5. kola grupne faze Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 čas. Zvezdin tim putuje za Italiju u utorak u 10 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.