Ranijeri je opčinio i Nant! Retko ih daju, ali su prelepi i mnogo vrede (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri je opčinio i Nant! Retko ih daju, ali su prelepi i mnogo vrede (VIDEO)

Kanarinci u seriji!

Epizoda Klaudija Ranijerija u Nantu i nije baš obećavala na početku posle dva startna poraza od Lila i Marselja u Ligi 1. Trebalo je malo vremena Italijanu da posloži kockice, a onda je krenulo...

Nant blista pod vođstvom tvorca Lesterovog čuda! Nant je bez poraza od drugog kola, a danas je zabeležio čak četvrtu pobedu na poslednjih pet utakmica. Najnovija žrtva je bio novajlija Strazbur. Raspoloženi Kanarinci su slavili sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2:1 u gostima i popeli se na peto mesto na tabeli. Ako bi u žestokoj konkurenciji uspeli da ga zadrže do kraja sezone, bio bi to veliki uspeh i  dokaz da su pogodili sa dovođenjem Ranijerija.

Da stvari budu čudnije, Nant posle šest prvenstvenih rundi ima gol-raliku 5:5?! Postigli su samo pet golova, ali su osvojili čak 13 bodova! Retko pogađaju mrežu rivala, ali kada to urade, onda to obično budu  neki lepi golovi. Kao danas u Strazburu...

Iako je domaćin povedo golom Da Koste u 10. minutu, Nant je vrlo brzo preokrenuo stvari u svoju korist. Oba puta pošto je Strazbur izbio loptu posle kornera, ali nije uspeo do kraja da otkloni opasnost. Prvo je Adrijen Tomason iz okreta sa 15 metara zakucao loptu pod prečku. A onda je Leo Duboa strašnim udarcem sa 20 i kusur metara postigao evrogol i preokrenuo rezultat već u 24. minutu.

Ispostavilo se da je to bilo sve što se golova tiče. Nant je odoleo do kraja i odneo tri boda kući.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.