Ramos priznao, varao opet protiv Ajaksa, čeka ga duža kazna?

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos priznao, varao opet protiv Ajaksa, čeka ga duža kazna?

Napravio je dva puta u karijeri, jednom na početku decenije isto, ali sada imaju i njegovo priznanje. Duža pauza u Ligi šampiona?

Serhio Ramos bi mogao da dobije i više od meča suspenzije.

Naime, on je na kraju utakmice dobio karton zbog prekršaja nad Dolbergom.

"Lagao bih kad bih rekao da o ovome nisam razmišljao tokom meča, s obzirom na to kako su se stvari kretale", kaže kapiten Reala.

Jasno, uz pobedu od 2:1 u Amsterdamu, za njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bolje da propusti meč revanša i da očisti kartone jer sigurno da u četvrfinalu čeka teži rival.

Kada je shvatio šta je rekao, Ramos je probao da se izvadi nekim naknadnim izjavama španskim medijima. On je ovo već radio, a sada će se naći na udaru UEFA.

Pravila su jasna, ako igrač namerno napravi prekršaj za žuti ili crveni, kako bi propustio narednu utakmicu. Dani Karvahal je zbog toga kažnjen nakon pobede protiv APOEL-a prošle sezone u grupi, a 2013. protiv Galatasaraj, Ćabi Alonso i Ramos su napravili namerne prekršaje kako bi bilo suspendovani u narednom meču. I 2010. njih dvojica su učinili isto, baš protiv Ajaksa, u poslednjem meču grupe, ali nisu priznali i prošli su bez kazne.

Ramos je sada priznao i mogao bi da prema pravilniku bude kažnjen dva meča, što znači da će ne samo propustiti revanš, već i prvu četvtfinalnu utakmicu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.