Ramos između orla i leptira:Kako je slavio gol Hrvatima?

Izvor: RTS, 12.Sep.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos između "orla" i "leptira":Kako je slavio gol Hrvatima?

Kapiten španske fudbalske reprezentacije Serhio Ramos proslavom gola protiv Hrvatske (6:0), kada je sklopio ruke slično kao Džerdan Šaćiri i Granit Džaka, izazvao je mnogo polemike u medijima i prouzrokovao pitanje da li je simbolizovao tzv. "Veliku Albaniju" ili leptira.
Fudbaleri Hrvatske, vicešampioni sveta na nedavno završenom Mundijalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pretrpeli su katastrofalan poraz u od Španije u Eleču sa 6:0, a Serhio Ramos je postigao peti gol i proslavio ga na neobičan način. 

Pojedini mediji zamerili su Ramosu da je na taj način pružio podršku Albancima iz Švajcarske, koji su golove protiv Srbije (2:1) na Mundijalu proslavljali slično, ali španski mediji tvrde da je on i ranije često tokom karijere "pravio leptira".
Sudeći prema ranijim golovima kapitena Real Madrida, kojih je bilo u velikoj meri, nije imao nameru da izazove provokaciju poput Šaćirija i Džake.
Ramos, koji je protiv Hrvata odigrao 158. utakmicu za Španiju, je u 57. minutu meča u Elčeu postigao 14. gol za reprezentaciju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ramos između "orla" i "leptira": Kako je slavio gol Hrvatima?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2018

Kapiten španske fudbalske reprezentacije Serhio Ramos proslavom gola protiv Hrvatske (6:0), kada je sklopio ruke slično kao Džerdan Šaćiri i Granit Džaka, izazvao je mnogo polemike u medijima i prouzrokovao pitanje da li je simbolizovao tzv. "Veliku Albaniju" ili leptira...Pojedini mediji zamerili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SERHIO RAMOS IZAZVAO HAOS: Evo zašto je Španac proslavio gol kao Šaćiri! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2018

„Crvena furija“ oduvala Hrvatsku u Ligi nacija uz kontroverznu proslavu gola kapitena...Kapiten španske fudbalske reprezentacije Serhio Ramos proslavom gola protiv Hrvatske (6:0), kada je sklopio ruke slično kao Džerdan Šaćiri i Granit Džaka, izazvao je mnogo polemike u medijima i prouzrokovao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.