Ramos brani Lopetegija: Bili bi ludi kada bi ga otpustili

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos brani Lopetegija: "Bili bi ludi kada bi ga otpustili"

Real je u evidentnoj krizi, ali kapiten veruje u trenera.

Madridski Real je sinoć poražen od Deportivo Alavesa u okviru španske Primere, da stvar bude još gora, to im je četvrti vezani meč na kojem nisu postigli gol (0:1).

Povređeni su Isko, Marselo i Karvahal, tri prvotimca, ali to ne sme biti razlog za ovako loš niz.

I dok mediji uveliko smenjuju Lopetegija i traže mu zamenu, Serhio Ramos veruje da klub ne sme da otpusti španskog stručnjaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Moramo da okrenemo stranicu, sezona je jako duga i ima još puno da se igra.

Drugi ljudi donose odluke o tome da li trener treba da se menja, ali to uglavnom nije dobra ideja. To bi bilo ludo.

Nekada je bolje napraviti promenu, nekada nije, ali prerano je da govorimo o tome i ta odluka nije na igračima.

Ko god otpiše Madrid pogrešio je na duge staze. Mi smo prvi frustrirani ovom situacijom
", izjavio je Ramos.

On je prokomentarisao i uticaj odlaska Kristijana Ronalda na nemogućnost "Los Blankosa" da trese mreže.

"Možda se o nedostatku golova govori više bez Kristijana, ali i sa njim smo znali da "postimo". Golovi će se vratiti", rekao je Ramos.

Bilo kako bilo, Real je u problemima, Lopetegi mora brzo da menja stvari, sledi reprezentativna pauza, a onda u osam dana Real dočekuje Levante u Primeri, Viktoriju Plzenj u Ligi šampiona i potom gostuje Barseloni u 10. kolu španske Primere.

Dve dobre prilike da se ekipa otrezni pred "El Klasiko", čini se da će duel sa najvećim rivalom biti prekretnica za Julena Lopetegija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ramos se protivi otkazu treneru Reala Lopetegiju

Izvor: Beta, 07.Okt.2018

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je da bi bila ludost otpustiti trenera Djulena Lopetegija, posle četiri uzastopne utakmice bez pobede u svim takmičenjima.Real je juče u španskom prvenstvu izgubio od Alavesa sa 0:1. Loš niz počeo je porazom od Sevilje (0:3), 26. septembra, nastavio se remijem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.