Rambo Petković izazvao žestoku reakciju bivšeg selektora! Pravi kontranapad tek sledi?!

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Rambo'' Petković izazvao žestoku reakciju bivšeg selektora! Pravi ''kontranapad'' tek sledi?!

Potpuno neočekivano, ova tema izbila je ovih dana u prvi plan. Izgleda da bi ovo mogao da bude tek početak velike polemike.

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan ''Rambo'' Petković izazvao je prethodnih dana veliku pažnju svojim najnovijim izjavama u vezi sa njegovim nepozivanjem u reprezentaciju u vreme kada je to svojom formom i kvalitetima zasluživao.

Između ostalog, ''Rambo'' je poručio da se u to vreme i plaćalo za mesto u nacionalnom timu, što on nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želeo da čini, ali ove njegove reči nisu ostale bez odgovora, iako je ciljao na selekciju koju je tada predvodio pokojni Slobodan Santrač.

Reakcija je usledila od još jednog nekadašnjeg selektora našeg nacionalnog tima, Ilije Petkovića, koji je veoma ljut na svog prezimenjaka što je posle više od dve decenije progovorio na ovu temu.

''Kako da mu odgovore pokojnici? Santrača ne sme da uzima u usta, pod jedan. A pod dva, u reprezentaciji sam bio dugo i ne znam da je iko tražio pare fudbalerima da bi bili pozvani. Uz puno uvažavanja bolje mu je da ćuti. Nemoj da ja otvorim njegov dosije'', oštro je poručio Petković u izjavi za ''Alo''.





Foto: Epa/Jan Woitas

Ali, tu se nije zaustavio, pozvao je ''Ramba'' i na polemiku oči u oči.

''On je sportista, a sportista treba da bude čist u duši. Ne valja to što radi. Nije pošteno. Halucinira posle toliko godina. Mesto u reprezentaciji se dobija kvalitetom nikako ucenom. Ako mu je neko tražio pare, zašto ne kaže ime i prezime.







Ružno je to što priča, ružno. Ceo Brazil je igrao u Evropi, a on u Brazilu... Poštujem ga kao momka i igrača, ali ne sme ovo da radi. Ako već želi dijalog posle toliko godina, evo, ja sam spreman'', zaključio je Petković.

-

Rambo, ne brini, nisi ništa propustio... https://t.co/KuiEGLMwp9

— Sportske.net (@sportske) February 23, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.