Rakitić: Noletu kapa do poda, navijam za njega

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakitić: Noletu kapa do poda, navijam za njega

Ivan Rakitić je pred finalni meč Svetskog prvenstva sa Francuskom poručio da navija za Novaka Đokovića i da se nada da će slaviti zajedno u nedelju.

"Noletu kapa do poda. On je veliki sportista i još veća osoba. Navijam za njega na Vimbldonu i želim da oboje slavimo u nedelju", bio je odgovor Ivana Rakitića >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na jedno od pitanja u Moskvi pred finale Mundijala.

Rakitića su novinari pitali da li je očekivao da bude na ovom mestu kada je Hrvatsku izabrao pre Švajcarske.

"Trenutno je najbolje osećati se Hrvatom, svi sanjamo da igramo finale svake dve godine a ovo je neverovatno. Euforija koja je i u Hrvatskoj je poseban osećaj koji imamo prema državi. Ne kažem da mi želimo titulu više od drugih ali imamo taj poseban osećaj. Kada obučeš taj sveti dres kao da si drugi. Imamo zajedništvo što je jedinstveno. Ne samo u fudbalu, tu su vaterpolo, tenis, košarka. Svi anvijamo za nekoga ko bi igrao stoni tenis", kaže vezista Barselone koji je srećan što će Nestor Pitana suditi u finalu.

The World Cup final will be Ivan Rakitic's 71st game of the season.

More than any other player in 2017/18. pic.twitter.com/W5hf39BNAm

Naime isti sudija je sudio i meč Hrvatska Danska te je tu Rakitić video pozitivnu stranu. Takođe je pričao i o tome da li Hrvatska traži osvetu protiv Francuske za 1998. godinu kada su "trikolore" "vatrene" dobili u polufinalu.

"Nema nijedan igrač iz1998. godine u ovoj Francuskoj. Sanjali smo godinama Lilijana Tirama, oni su tada pobedili, a mi želimo isto u nedelju. Imamo poštovanje prema Francuzima, ali to je nova utakmica", kazao je Rakitić koji se tokom prvenstva često čuo sa Mladenom Krstajićem sa kojim je veliki prijatelj.

"Naravno da smo se čuli, sa njim sam se, van ove reprezentacije, najviše čuo u ovih mesec dana. On je meni najbliži prijatelj i više od brata. PRatim ga, volim ga kao deo moje porodice", poručuje Ivan koji je govorio i o mogućnsoti da Modrić uzme Zlatnu loptu.

"To je rekao i Dalić, a njega pratim i ja. Mora biti jedan Hrvat i toga su svi svesni. Ja sam uvere da Luka, ja i svi mi ostali, da nam to ne treba. Mi želimo titulu u nedelju, a ostalo će doći", poručio je vezista Barselone.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.