Rajola poludeo: Saki je jadan, fali mu inteligencija!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola poludeo: "Saki je jadan, fali mu inteligencija!"

Poznati menadžer "udario" po bivšem treneru Milana.

Reprezentacije Italije krenula je u novi početak i nije briljirala - protiv Poljske u Ligi nacija bilo je 1:1.

Posebno loš bio je Mario Baloteli koji je izviždan na kraju meča, a velike kritike ka napadaču uputio je legendarni trener Arigo Saki konstatacijom da mu "nedostaje inteligencija što je često važnije od umeća igranja fudbala".

Uzvratio mu je, ko drugi do, Mino Rajola.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<



"Inteligencija nije potrebna samo u fudbalu, već i u životu, nešto što je Saki pokazao da mu nedostaje. Ne razumem zašto bih slušao nekog ko živi od stare slave", izjavio je jedan od najmoćnijih fudbalskih agenata.

Saki je kao trener Milana predvodio ovaj klub veoma uspešno. U periodu od 1987. do 1990. godine pod njegovom palicom, ’Rosoneri’ su osvojili Skudeto, dva Kupa šampiona, dva Superkupa Evrope, dva Interkontinetalna kupa i jedan Superkup Italije.

Rajola, naravno, ne priznaje da je to uspeh Sakija.





"Treba da zahvali Berluskoniju na tim titulama, vodio je toliko jak tim da im čak nije ni trebao trener. Posle Milana nigde nije pobeđivao. Svojim izjavama o Mariju je potvrdio ono što pričaju za njega - da je gotov. Sada je samo jadan", završava kontroverzni agent.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.