Rajola gura posao, uskoro veliki povratak Ibre!?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola gura posao, uskoro veliki povratak Ibre!?

Nisu svi u klubu oduševljeni ovom inicijativom.

Zlatan Ibrahimović je slobodan igrač prvog dana u 2020-toj godini, spekuliše da je Šveđanin završio sa MLS ligom i da želi povratak preko bare. Napadač ima punih 38 godina, ali i su mečevi u LA Galaksiju potvrdili da Ibra nije za staro gvožđe.

Pored kvaliteta, korpulentni ofanzivac bi doneo i veliku dobit po pitanju marketinga. Rajola se navodno već bacio na posao.

Agent Ibrahimovića je po pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << italijanskih medija već kontaktirao čelnike Intera kako bi ponudio usluge svog klijenta.

Ono što koči posao jeste Bepe arota, sportski direktor Intera ne želi Šveđanina u svom timu zbog više razloga. Ibrahimović bi imao velika potraživanja, znao je da pravi razdore pre u ekipi a zna se da Bepe i Konte ističu timski duh kao ključ uspeha.

Sa druge strane dolazak Ibrahimovića bi predstavljao poboljšanje konkurencije za Lukakua, dvojac je već imao prilike da sarađuje u Mančester Junajtedu.

Ostaje da se vidi da li je Šveđanin rešen da se vrati nekadašnjem klubu i pomogne Interu u pokušaju da svrgne Juventus sa trona Serije A.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.