Radonjić: Treba nam još jedan igrač

Izvor: B92, 16.Avg.2022, 17:19

Radonjić: Treba nam još jedan igrač

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić prokomentarisao je stanje u ekipi pred početak nove sezone.

Dejan Radonjić je sa ekipom Crvene zvezde prošle sezone osvojio šampionsku titulu u ABA ligi i KLS, a osvojio je i Kup Radivoja Koraća.

Nakon uspešne sezone u crveno-belom taboru, uputio se u inostranstvo i potpisao ugovor sa grčkim Panatinaikosom i oni se okupljaju u Atini pred početak priprema.

"Bilo je mnogo razgovora unutar tima otkako sam došao. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Analizirali smo igrače koje imamo i igrače koji su nam potrebni, pa smo napravili potpuno novi tim sa mnogo novih ljudi i to znači da je veliki posao pred nama. Treba nam još jedan igrač, tražićemo pametno i doneti pravu odluku", rekao je Radonjić.

U grčki tim su već stigli Grigonis, Li, Volters, braća Panajotis, Kalaicakis, Vilijams, Endruz i Gudaitis.



"Da bismo bili kompetitivni u Evroligi, moramo da budemo jaki i u napadu i u odbrani i mislim da mi to možemo",
poručuje Radonjić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.