Izvor: RTS, 26.Jan.2021, 18:48

Rađen se vratio u Zvezdu, želi kraj karijere na lep način

Nekadašnji vaterpolo reprezentativac Srbije Nikola Rađen ponovo će igrati za Crvenu zvezdu, klub za koji, kako kaže, i navija.
"Vratio sam se u Zvezdu, sve smo se dogovorili. Ostalo je još samo da se sredi papirologija, to će da bude gotovo u naredna dva dana”, rekao je Rađen i pojasnio razvoj događaja:

”Letos sam potpisao za AEK, ali je Grčka zatvorena zbog koronavirusa. Nije bilo poznato kada bi prvenstvo moglo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << počne. Tačnije, ne zna se da li će uopšte i da se igra. Stigla je dobra ponuda Crvene zvezde i nisam mogao da je odbijem. Potpisao sam ugovor na sezonu i po", rekao je Rađen za portal ”Maksbet sport”.
Osvajač brojnih medalja sa reprezentacijom Srbije, uključujući svetsko zlato, dva evropska i dve olimpijske bronze, kaže da je među crveno-bele došao da pomogne u povratku evropski vrh.
"Želim karijeru da završim na veliki način. U klubu za koji navijam, u Crvenoj zvezdi. Da li će to da bude za sezonu i po? Ne znam, videćemo. Tu sam da pomognem Zvezdi u borbi za titulu i da se vratimo u vrh evropskog vaterpola", rekao je Rađen.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.