RUDANKA OPET UDARA, SADA I PO NOVAKU: Sa Đokovićem sam prekinula svaku vezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUDANKA OPET UDARA, SADA I PO NOVAKU: Sa Đokovićem sam prekinula svaku vezu

Tema je aktuelna.

Vedrana Rudan je aktivna u medijima i na društvenim mrežama. Hrvatska spisateljica je ovog puta pisala i o Novaku Đokoviću. Tačnije o načinu njegove ishrane, koji je i isprobala. Naravno, sve u svom stilu, sa ponekom (i obaveznom) psovkom.

Na početku bloga, navela je da je Đoković bio njen heroj, kao i da se ne razume u tenis uopšte, kako ne zna šta je tajbrejk, set, ili tri meč lopte. Kako je priznala, gleda ga samo kako u vis diže trofeje...
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Uživam kad oni kreteni Englezi pate dok on lopticu svom snagom ubacuje u drugu meč loptu. Ni jedan teniski komentator ne spominje činjenicu da je engleska kraljevska porodica skup nacića, da je onaj Filip koji će uskoro slaviti dvestoti rođendan obožavao Hitlera. Svi su oni Nemci koji su sami sebe proglasili Englezima. Neš ti razlike. To bi trebalo svaki put reći kad Đoković igra u zemlji u kojoj ima više noževa nego stanovnika.

Oni koji ga vole, ja ga više ne volim, moraju znati da je imao pravo kad im je u na Vimbldonu rekao, "je... vam pas mater". Meni bi bilo draže da je rekao "je... vam Elizabetin pas Filipa, ali, je...". Bolje išta nego ništa.

Zašto više ne volim Đokovića? Žena sam koja je pre Vimbldona imala sitnih problema s telesnom težinom. Svi znate kako Đoković izgleda, ali ja nisam znala čime se hrani. Zato sam izguglala "Đoković prehrana" i saznala kako na metar devedeset imati osamdeset kilograma. Među nama, ja sam pre Vimbldona na mojih metar sedamdeset i sedam imala osamdeset kilograma. Veselilo me što me brojka 80 čini bliskom Đokoviću, ipak… Mislila sam, ako poslušam Đokovićeve predloge, imaću… Imaću… Jedno šezdeset. To je lepa, okrugla brojka.

Noletov recept za stas je vrlo jednostavan. Jesti bez glutena, jesti ribu, avokado, bademe, Manuka med…

Krenula sam. Manuka med, kilogram 600 kuna (nešto više od 80 evra, evro je 7,3 kune), svako jutro dve ogromne kašike. Avokado, komad 20 kuna, svaki dan jesti salatu od avokada. Krekere bez glutena, 200 grama 17 kuna, mazati maslacem, ekološki uzgoj, 30 kuna. Dnevno sam jela tri kutije krekera debelo premazanih Romboterom da mi se ne pokvari jer ima kratak rok trajanja. Između obroka grizla sam bademe, ekološki uzgoj, sto grama 20 kuna. Za ručak bih pojela teglu tune, 30 evra, kupili smo je u Trstu u posebnom dućanu za tenisere i obožavatelje. U kipućoj sam vodi tri minute kuvala nudle, 240 grama 15 kuna. Jako volim testeninu pa sam jela i Noodles buckwheat sweet potato, terra sana, positive eating, gluten free bio organic, 250 grama, 34 kune. Dnevno bih pojela 500 grama glutenfree ili glutenfrei noodles. Kupali su se u glutenfree umaku od bademovog maslaca.

Srećom, muž mi je skrenuo pažnju da Đoković jede ribu, ali ne Gotovinine orade iz uzgoja nego one koje slobodne plivaju na pučini. Kilogram 200 kuna. Strašno sam se razljutila kad sam čula da neki koji na tržnici prodaju ribu najprije skoče u Špar, tamo kupe orade po 65 kuna, kad je petak, mi smo katolička zemlja, a onda ih na tržnici prodaju po 200 kuna jer smo mi i lopovska zemlja. I još se kunu na pokojnu mater da su te orade bez glutena.

Na Đokovićevoj dijeti izdržala sam dve nedelje. Je... Đokovićevu dijetu kad dnevno na težini dobijaš jedan kilogram. Želela sam izgledati vitko poput štapa, a danas sam na sniženju kupila letnu haljinu za žene u devetom mesecu trudnoće. Da je Đoković zaista častan čovjek poslao bi mi lopticu sa potpisom, ja bih je prodala preko "Njuškala" i pokrila minus na kartici koga sam napravila trošeći na avokado i bezglutenske škampe. Sin mi je rekao da je to zato jer ne igram tenis. Ali ja nikad nisam igrala tenis! Ja ne želim da igram tenis! Ja sam želela smršavitiiiiiiiiiiiiiiiiii! Oglasila sam prodaju tegle Manuka meda za 400 kuna, možda se neko uhvati.

Sa Đokovićem sam prekinula svaku vezu - zaključila je Rudan u svom blogu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Keti Bulter

Blurred lines 💋

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter) on Aug 19, 2016 at 1:01pm PDT

Sometimes all you need to do is smile

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter) on Sep 28, 2015 at 4:44pm PDT

Loved getting @katiecboulter #tilburytransformed for the #fundfair using all @ctilburymakeup . . . . . . . #makeupartist #makeup #promakeupartist #cleanmakeup #glowingskin #skincare #skin #cleanbeauty #charlottetilbury #charlottetilburyproartistry #flawless #flawlessfilter #hollywoodflawlessfilter #hollywoodspotlight #editorial #photographer #photoshoot #redcarpetmakeup #redcarpet #blonde #beauty #LFW #photography #portraitphotography #model @ctilburymakeup and #CharlotteTilbury #TeamTilbury #PerfectSkinDay

A post shared by Jake B (@makeupjake95) on Feb 21, 2019 at 4:53am PST

You can watch former @loucollsport learner @katiecboulter live right now, hoping to add to her points tally for @britishtennis 🇬🇧 in the @fedcuptennis #wherehistorybegins

A post shared by Loughborough College Sport (@loucollsport) on Feb 8, 2019 at 9:32am PST

🎥 @nikelondon 💫

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter) on May 5, 2019 at 10:20am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.