ROŠTILJ JE BIO KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Luka Jović definitivno odlazi iz Reala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 16:27

ROŠTILJ JE BIO KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Luka Jović definitivno odlazi iz Reala (VIDEO)

Los Blankosi će biti na ozbiljnom gubitku.

Luka Jović je završio svoj boravak u Real Madridu. Reprezentativac Srbije koji je za 60 miliona evra prošlog leta iz Ajntrahta stigao u Madrid, pristao je da napusti klub i pojača Milan, prenose italijanski mediji. Preostalo je samo da se klubovi dogovore oko visine transfera, a mediji prenose da se Jović sastao sa čelnicima Reala i Milana i da je spreman da se preseli u Seriju A.

Večeras (20.00) je večiti derbi - Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želi Kup kao utehu, Zvezda duplu krunu posle 12 godina. Kec je 2,70, dvojka 2,75, a iks 3,10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Jović u Realu nije pokazao ni delić onoga zbog čega je doveden iz Ajntrahta, a retko je i dobijao priliku. Posle svega što mu se dešavalo, prevashodno van terena, bilo je jasno da za njega nema budućnosti u Kraljevskom klubu. Posle povrede zbog koje je završio sezonu, Jović je trebal oda se odmara kod kuće, ali je napravio žurku i to postavio na društvene mreže što je bila poslednja kap.

Mediji u Italiji prenose da je Real odmah stupio u kontakt sa Milanom koji je odmah kontaktirao srpskog reprezentativca koji je raspoložen za odlazak u redove Rosonera. Nagađa se da bi u Milan mogao da ode zha dvostruko manjenovca nego što je Real platio kad ga je dovodio. Za Los Blankose je Jović odigrao 24 meča i postigao dva gola.

◾ACMilan could be closing in on a deal for Luka Jovic if RealMadrid striker has given the green light. #ACMilan #RealMadrid

- @footballitalia pic.twitter.com/XZyLEeO0sS

— Football Transfers (@Transferzone10) June 10, 2020

BONU GALERIJA

Pogledajte kako izgleda najpopularnija UFC ring devojka Arijani Selest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.