RONALDO I MESI U ISTOM KLUBU? MOŽE! Dolaze u Inter, legenda potvrdila - Pa da, želimo najbolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 15:16

RONALDO I MESI U ISTOM KLUBU? MOŽE! Dolaze u Inter, legenda potvrdila - "Pa da, želimo najbolje"

To bi bilo ludilo.

Dejvid Bekam ne odbacuje mogućnost da u redove svog Inter Majamija dovede Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Bivši engleski reprezentativac, sad većinski vlasnik kluba koji se takmiči u MLS-u, namerava da izgradi jak tim koji bi uključivao i neke od najpoznatijih svetskih igrača. Mesi, kojem ugovor s Barselonom prestaje da važi ovog leta, i Ronaldo, koji je ugovorno vezan za Juventus još za sledeću sezonu, spadaju u sam vrh takvih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Posle tri meča bez pobede, Everton je slavio na gostovanju Liverpulu, i sada pun samopouzdanja čeka Sautempton (21.00) koji je u očajnoj formi. Karamelama je ovaj meč vrlo bitan u borbi za Evropu, a kvota na keca je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Sautempton.

- Znam da naši navijači žele najveće zvezde u ekipi. Kod nas su već Gonzalo Iguain i Blaz Matuidi, a u budućnosti želimo da privučemo i najveće. Spominjali su se Leo i Kristijano. Igraju sjajno, najbolji su fudbaleri poslednjih 15 godina - izjavio je Bekam i dodao:

- Želimo najbolje. Majami je privlačan i to su igrači koje mi hoćemo videti kod nas.

Mesi je u više navrata naglašavao da bi karijeru voleo da završi u Barseloni, no nikakvih informacija o produženju njegovog ugovora zasad nema. U kontekstu eventualnog odlaska iz kluba pominju se PSŽ i Mančester siti kao moguće destinacije za nastavak njegove karijere.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.