ROĐENDAN ZVEZDE NISU MOGLI ZAJEDNO DA PROSLAVE: Delije spremile iznenađenje igračima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 19:15

ROĐENDAN ZVEZDE NISU MOGLI ZAJEDNO DA PROSLAVE: Delije spremile iznenađenje igračima (FOTO)

Crveno-beli dočekuju Čukrički.

Fubdaleri Crvene zvezde dočekuju danas od 19.15 sati Čukarički na stadionu ''Rajko Mitić'' u 26. kolu Superlige Srbije. Kao i od početka sezone, ni na ovom meču neće biti navijača Crvene zvezde koji su ipak spremili posebno iznenađenje igračima.

Crvena zvezda je 4. marta pčroslavila 76. rođendan, ali proslave sa navijačima zbog situacije sa korona virusom nije bilo. Međutim, navijači su odlučili da ipak na neki način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obeleže značajan datum klupske istorije, pa su spremili posebnu koreografiju na severnoj tribini stadiona za meč protiv Čukaričkog.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.