RODŽER PRIZNAO: Imao sam PROTEKCIJU na turnirima, ali ne UVEK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RODŽER PRIZNAO: Imao sam PROTEKCIJU na turnirima, ali ne UVEK (FOTO)

Karijera duga 20 godina

Rodžer Federer nije želeo da ulazi u polemiku sa francuskim teniserom Žilijenom Benetom koji smatra da je Švajcarac povlašćen na turnirima.

SKANDAL: Federer ima bolji tretman od Đokovića, direktor Australijan opena sve priznao!

LEGENDA: Ronaldo aplaudirao Đokoviću, a onda mu je Novak poslao poruku DA SE SMRZNEŠ! (VIDEO)

- Ne želim da govorim o toj temi. Žilijen je dobar momak, poznajem ga iz juniorskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana. Mislim da je sve izvučeno iz konteksta. Ne želim da komentarišem, nego da zatvorim celu priču, da se o tome više ne priča i ne piše  - kazao je Federer posle pobede nad Dominikom Timom u Londonu.

Dear Julien, Roger is the player who has played most DC matches amongst the top players. It's not his job to save DC. You have the ITF for doing this. Laver Cup is a great addition to tennis. The players like it, media and fans. https://t.co/F2dXLy0v9y

— Doris (@DorisLaRubia) November 12, 2018

Rodžer kaže da nekada on i njegov tim imaju određene zahteve, ali i da ga organizatori turnira često pitaju za termine mečeva, uglavnom zbog TV prenosa.

- Ponekad me pitaju da li želim da igram u ponedeljak ili utorak, preko dana ili u večernjem terminu. Nekada pitaju mene, a nekada mog agenta. Na Ju Es openu pitao sam samo da igram u ponedeljak, dobio sam utorak veče. Tako je 20 godina, nekada mi pomognu, nekada ne. Ali, mnoge stvari o kojima se priča nisu istinite - poručio je Švajcarac.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.