RIKARDO SE SAMO SRUŠIO! Stanojević otkrio šta se jesenas dogodilo golgeteru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 18:07

RIKARDO SE SAMO SRUŠIO! Stanojević otkrio šta se jesenas dogodilo golgeteru

Strateg crno-belih otvoren.

Ljubomir Fejsa i Marko Jevtović pojačali su FK Partizan tokom zimskog prelaznog roka, a Humsku je napustio zadnji vezni Aleksandar Šćekić. Tako su crno-beli duplirali pojačanja na poziciji koja je bila “goruća” tokom zimske pauze.

- Imali smo situaciju da je Fejsa neki period bio van takmičarskog ritma, Jevtović je došao pred kraj priprema... Obojica su imali određene ponude. Tražil smo zadnjeg veznog, bili smo fokusirani na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to jer smo na ostalim pozicijama popunjeni. Imali smo želje i zadovoljan sam obojicom. Jevtović je u poslednjoj proveri odigrao korektno. Malo je igrao, ali sam zadovoljan. Malo nas je poremetila povreda Danila Pantića. Ostaje pitanje da li smo mogli da reagujemo i dovedemo nekog napadača, međutim sve se odigralo iznenada i to je jedina stvar sa priprema za koju možemo da kažemo da nas je poremetila – istakao je trener FK Partizan Aleksandar Stanojević za Telegraf.

Pitanje je koliko Bibars Natho ima snage posle pauze koju je imao u finišu jesenjeg dela sezone zbog zdravstvenih problema.

Pogledajte rezultate

- Moj način rada je da u 60. minutu menjam ofanzivnu liniju, ta četiri igrača, jer se oni najviše troše. Bočni igrači imaju neviđeno mnogo zahteva u fazi napada i odbrane, u kretnji sa loptom i bez lopte. Ukoliko tražim visok presing i da se vrate skroz, obično ih menjam u 60-70. minutu, bez obzira da li vodimo ili gubimo. Jednostavno tražim novu energiju i nove momke na tim pozicijama. Isto je i sa Nathom, uglavnom ga menjam u 60. minutu, ali vidim da isto radi i selektor Izraela.

Zatim je Stanojević spomenuo i najboljeg strelca Rikarda Gomeša.

Jedino je Rikardo taj koga smo držali stalno, pa se na kraju srušio. Nije smešno, ali iz ove pozicije je lakše. Nije bilo prijatno, dečko se srušio pred Anortozis i doktor mu je dao dijagnozu da je preopterećen. Nadam se da će ga Marko Milovanović odmenjivati više u narednom periodu – jasan je Stanojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.