RIKARDO OTKRIO MALO POZNATE STVARI O SAIGRAČU: On je veoma jak i zovem ga HULK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2018, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIKARDO OTKRIO MALO POZNATE STVARI O SAIGRAČU: On je veoma jak i zovem ga HULK!

Nije hteo da krije.

Rikardo Gomeš zabeležio je svoj prvi gol u dresu Partizana na zvaničnoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rudara. Gomez koji je u Partizan prešao iz Nacionala iznosi svoje prve utiske za sajt Partizana.

NEĆETE GA PREPOZNATI: Urnebesna slika Partizanovog asa nasmejaće vas do suza! Dokaz da je ODUVEK bio uz crno-bele (FOTO)

ZABRINUO JE SVE GROBARE: Poznat stepen povrede Partizanovog veziste! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Presrećan sam, jer je to moj prvi gol na zvaničnoj utakmici za Partizan za koju znamo da je od velikog značaja za sve, a ujedno se nadam da je i najava mojih dobrih budućih partija.

Otkrio je da još uvek nije otkrio Beograd.

- Nisam imao vremena da mnogo obiđem grad zbog gustog rasporeda, ali sam dosta već istražio preko interneta. Bio sam na nekoliko mesta koja su mi se dopala, ali čekam da mi dođe porodica pa ćemo zajedno u obilazak – kaže Gomeš.

Sprijateljio si se sa Đorđem Ivanovićem. O čemu razgovarate i na kom jeziku?

- Đole je predivan momak. Zovem ga Hulk po liku iz crtanog filma, jer je veoma jak. Pričamo i na engleskom ako to pitaš, ne govorimo ga baš najbolje, ali se razumemo odlično. Ja ne razumem srpski, Đole ne zna portugalski i onda su tu stalno neke šale kada smo van trening kampa. Mi imamo naš jezik – nasmejano je rekao Rikardo.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.