Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2021, 00:35

REZZIME DANA (utorak): Neka sunovrat Barselone bude lekcija, ostali uglavnom ispoštovali

Pogledajte ko vam je 16. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

AL AHLI KAIRO – AL MEREIH >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:0

Čekalo se gotovo sat vremena na gol domaćeg sastava, ali kada je Magdi Kafša probio led rivala, sve je bilo gotovo. Al Ahli se razgoropadio i za 15 minuta postavio konačni rezultat, što vam je skinulo jednu brigu s tiketa.  

MIDLZBRO - HADERSFILD (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:1

Posle gotovo mesec dana probudio se i Midlzbro. Lavovi su savladali Hadersfild rezultatom 2:1 (2:1) i stigli do prvog trijumfa posle pet kola u koji je osvojen samo jedan bod! Poput Redingovog meča s Bristolom i ovde su svi golovi pali u prvom poluvremenu, a poslednji baš u 45. minutu. Gosti su prvi poveli preko Isaka Mbenze već u 9. minutu. Slobodan udarac sa nešto više od 20 metara i tako plasirana lopta da protivnički golman nije mogao ništa drugo nego da se pomiri sa sudbinom.

Opširnije OVDE.

KAMBUR – OS BV (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Kambur nije ništa prepustio slučaju, ali i pored toga što je pobeda ubedljiva, on je realizovana tek u kasnom periodu utakmice. Prvi gol je pao u 26. minutu s penala, ali se na sledeći pogodak čekalo više od 50 minuta! Sve je bilo mnogo lakše kada se i po drugi put zatresla mreža gostiju.

STOUK – ŠEFILD VENZDEJ (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 1:0

Igrao je Stouk po vašim živcima, napadao i pucao ćorke, ali eto taj jedan gol je rešio utakmicu u korist domaćina, ali i vašu. Isti je pao tek u 83. minutu, kada je već hladan znoj počeo da obliva one koji su čekali (samo) taj meč za isplatu... Neka je slavljen Stiven Flečer.

PRESTON - VOTFORD (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:1

Vratio se Votford starim navikama i počeo opet da pobeđuje, pa je onima koji su čekali dvojku na ovom paru doneo sreću. Jeste pao samo jedan gol, ali je utisak da Preston ne bi dao gol niti ozbiljnije zapretio ni da se igralo još ovoliko, pošto za 90 minuta igre domaćin nije uputio nijedan šut u okvir gola! Doduše, Votford je imao samo jedan i taj je završio u mreži. S bele tačke...

VIKOMB - DERBI (tip 2, kvota 1,97) - rezultat 1:2

Derbi je nastavio uspon forme i slavio u četvrtoj od poslednjih pet utakmica. Prvi gol je poklon Ikpeazua već u 16. minutu, mada je isti igrač doneo izjednačenje na startu drugog poluvremena. To nije obeshrabrilo Ovnove, ali ste se sigurno prilično istresirali što nije bilo golova. I tako sve do trećeg minuta nadoknade kada je Vizdom pronašao metu i bukvalno bio za koji sekund brži od sudije...

BLEKPUL - ROČDEJL (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Moglo je da bude ubedljivije, čisto da ne bi bilo drame, ali Ročdejl nije odavao utisak kluba koji može ozbiljno da ugrozi gol Blekpula. Sve je rešeno iz jednog udarca sredinom prvog poluvremena. Od tada je Blekpul napadao, mada je utakmica bila izbalansirana. Srećom po vaše tikete, sve se završilo pozitivno.

LAJPCIG - LIVERPUL (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 0:2

Semafor: Mohamed Salah 0:1, minut 53; Sadio Mane 0:2, minut 58. Kada se crta podvuče Bikovi su možda zaslužili počasni pogodak, najbliži su bili u 5. minutu, kada je Dani Olmo pogodio stativu, da bi početkom drugog dela Kristoferu Enkunkuu golman Redsa Alison skinuo čist zicer.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

BARSELONA – PARI SEN ŽERMEN (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:4

Pari Sen Žermen je sjajnom igrom i ubedljivom pobedom od 4:1 na Kamp Nou prekinuo jednu od najneprijatnijih i najbolnijih tradicija u istoriji kluba. Tek iz šestog pokušaja. Četiri godine posle onih antologijskih 6:1 kada je delovalo da će Barselona večno biti nepremostiva prepreka za klub iz Pariza. Večeras je PSŽ obrukao Blaugranu koja nema čemu da se nada u revanšu. A Sveci već mogu da misle o četvrtfinalu i daljem pohodu na titulu koju toliko žele.

Opširnije OVDE.

IPSVIČ - NORTEMPTON (tip 1, kvota 1,83) - rezultat 0:0

Velika nula na Portman Roudu. Ipsvič je bio bolji u najvećem delu susreta, više napadao i kontrolisao ritam utakmice, ali golova nije bilo. Na kraju se završilo tako da su mreže mirovale, a Ipsvič je još uspeo da ostane s igračem manje u trećem minutu nadoknade. Dauns je zaradio dva žuta kartona u razmaku od samo nekoliko sekundi. Kakav maler...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Ne isplati se igrati protiv Mbapea

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2021

Pogledajte ko vam je 16. februara doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.