Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2021, 00:03

REZZIME DANA (utorak): Ko je verovao da će Šerif uhapsiti kralja u Madridu?

Pogledajte ko vam je doneo novac 28. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

DORTMUND - SPORTING (tip 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,55) - rezultat 1:0 (1:0)

Kako stvari stoje posle dva kola u grupi C, spašće knjiga na dva slova. Ajaks pobeđuje, Borusija iz Dortmunda prati u stopu. Dočekali su Milioneri na svom Zignal Iduna parku Sporting bez najboljeg strelca i prve zvezde time, ali se Donijel Malen u 37. minutu postarao da izostanak Erlinga Halanda bez povrede ne predstavlja problem.

Opširnije OVDE.

AJAKS - BEŠIKTAŠ (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 2:0 (2:0)

Možda je posle dve runde rano prognozirati da li će neki klub u nokaut fazu Lige šampiona, ili šta bi tamo mogao da napravi, ali neke činjenice moraju da se podvuku. Ajaks je napadačka mašina, koja se posle uvodne dve utakmice u evropskoj eliti sebi dobrano raskrčila put ka top 16 fazi. Posle masakriranja Sportinga pre dve nedelje, večeras je vrlo lako sličnu sudbinu mogao da doživi i Bešiktaš. Šampion Turske nije primio bar pet golova isključivo zahvaljujući odbranama Ersina Destanoglua i promašajima amsterdamskog velikana.

Opširnije OVDE.

PORTO - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:5 (0:2)

Za razliku od Liverpula koji je mnogo lakše nego što se očekivalo završio posao u Portu. Pobedom na Dragau od 5:1, Redsi su posle dva kola došli do maksimalnih šest bodova i u jako dobroj su situaciji da prođu kroz „grupu smrti“. Za prolaz je obično dovoljno 10 ili 12 bodova, a oni su već pola posla odradili i imaju još dva meča na Enfildu.

Opširnije OVDE.

SANDERLEND - ČEČTENAM (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 5:0 (3:0)

Pobeda Crnih mačaka ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje, a goleada je počela u 11. minutu kada je Vrajt otvorio konto. Do odlaska na odmor dva puta je mrežu rivala tresao Stjuart, a u drugom poluvremenu su trijumf zapečatili O Noen i Dajaku. Realizacija domaćina bila je na vrlo visokom nivou budući da je od deset udaraca u okvir 50 posto lopti završilo u mreži rivala.

KPR - BIRMINGEM (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:0 (1:0)

Slave prekid serije poraza navijači Kvins Park Rendžersa, a za to vreme nastavlja se agonija Birmingemovih pristalica. Domaćin je golovima Šaira iz 34. i 64. stao na put nizu od tri poraza, dok je Birmingem ostao bez bodova treći put u minule četiri utakmice.

KARDIF - VBA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:4 (0:1)

Vest Bromvič Albion je bio ubedljiv u Velsu i pobedom protiv Kardifa iskočio na čelo tabele. Klub sa Hotornsa je izjednačio najubeljiviju pobedu ove sezone jer je istim rezultatom slavio protiv Šefilda. Grant je načeo domaćina u uvodnim minutima, a u drugom poluvremenu je dokusuren sa još tri gola.

PRECRTANO

PSŽ - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 2:0 (1:0)

Okršaj prva dva favorita za osvajanje Lige šampiona pripao je gigantu iz Francuske. Daleko od toga da Mančester siti nije imao prilika za gol, ali je domaćin ipak bio konkretniji. Počev od osmog minuta kada je Idrisa Gej zakucao loptu pod prečku Edersonovog gola, pa do 74. kada smo konačno dočekali prvenac Lionela Mesija za PSŽ.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - ŠERIF TIRASPOLJ (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 1:2 (0:1)

Malo nije pravedno da se o Šerifu i dalje govori kao o nekakvom fudbalskom čudu, ali ovo što još uvek u Evropi ove sezone radi ekipa Jurija Verniduba deluje zaista čudesno. Šampion Moldavije nakon dva odigrana kola grupne faze Lige šampiona ima svih šest bodova, pošto je nakon pobede nad Šahtjorom u Tirasolju, večeras ondneo sva tri boda i sa Santijago Bernabeua, protiv slavnog Real Madrida - 2:1 (0:1).

Opširnije OVDE.

ŠAHTJOR - INTER (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:0

Koji bi rezultat bio na okršaju između Šahtjora i Intera, ako ne 0:0? Prošle sezone u grupnoj fazi dva puta nismo videli pogodak, a nije ga bilo ni večeras. Za to su najodgovorniji promašaji Interovih igrača, a na kraju je sa dve spektakularne intervencije u samom finišu rampu spustio vremešni Andrej Pjatov i doneo sastavu Roberta de Zerbija veliki bod u okršaju sa šampionom Italije.

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG - KLUB BRIŽ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:2 (1:2)

U Lajpcigu - šok. I to nemali. Uoči starta sezone mišljenja su bila nepodeljena: RB nije klasa Sitija i PSŽ-a, ali isto tako ni Briž nije klasa nemačkog vicešampiona. Kad međutim... Posle sjajne partije protiv Parižana u prvom kolu i osvojenog boda, belgijski šampion tukao je Lajpcig usred Saksonije. I to posle preokreta - 2:1. Kristofer Enkunku nastavio je golgetersku seriju pogodivši u 7. minutu za 1:0, da bi Briž već do kraja prvog dela okrenuo preko Vanekena i Ritsa.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Šerifov podvig koji niko nije mogao da predvidi

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2021

Pogledajte ko vam je doneo novac 28. septembra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.