Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2020, 00:25

REZZIME DANA (subota): Kad Liga nacija krene naopako...

Pogledajte ko vam je 14. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO:

NEMAČKA - UKRAJINA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Kao što su nekad bili Oliver Birof, Miroslav Klose, Mario Gomez, pa i Tomas Miler. Iako su svi različliti tipovi igrača. Nijednom od pobrojanih nije sličan sadašnji Čelsija i to je ono što ga čini teškim za čuvanjem, što se najbolje videlo u susretu petog kola Lige nacija. Verner je okrenuo utakmicu u korist ekipe Joahima Leva, ostavio Ukrajinu bez šansi za plasman na završni turnir, a svojoj reprezentaciji omogućio luksuz da u Sevilju putuje sa saznanjem da protiv Španaca ne mora da juri pobedu.

Opširnije pročitajte OVDE.

EGIPAT - TOGO (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Egipćani nisu blistali, ali su svoju blagu dominaciju na terenu protiv Togoa uspeli da krunišu pogotkom na početku drugog poluvremena. Igrač odluke bio je Mahmud Hamdija, koji se odlično snašao posle prekida za domaćina u 53. minutu i povratne lopte Elnenija. Egiptu je ovo bilo prvo slavlje u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija, čime se izjednačio sa Komorskim Ostrvima na čelu grupe G.

Opširnije pročitajte OVDE.

HAL - BARTON (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:0

Hal je dominirao tokom čitave utakmice, ali i promašivao prilike. Međutim, domaćin nije ušao u preveliku nervozu, pošto je uspeo da povede preko Malika Vilksa u 62. minutu. Gosti nisu uspeli da ugroze prednost Hala, koji je nastavio da napada i u završnici meča što je na kraju rezultiralo postizanjem konačnog rezultata u 88. minutu preko Toma Ivsa.

MEKSIKO - JUŽNA KOREJA (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 3:2

Meksikanci su uspeli da zaokruže kaca na ovom meču, ali su do njega stigli zahvaljujući pravom napadačkom uraganu sredinom drugog poluvremena. Koreja je povela golom Hvanga od 20. minuta i držala prednost sve do 67. minuta kada je izjednačio Raul Himenez, a onda su u rasponu od samo tri minuta pogađali Karlos Antuna i Karlos Salsedo. Konačan rezultat je postavio Kvon u samoj završnici utakmice.

PRECRTANO:

SANDERLEND - MILTON KINZ (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Sanderlend je brzo poveo preko Maksa Pauera u 12. minutu, pa ništa nije nagoveštavalo da bi gosti mogli da stignu do pobede. Ipak, već u 16. minutu MK Dons je stigao do izjednačenja preko Kameruna Džeroma, a već na početku drugog dela igre Skot Frejzer jepotpuno preokrenuo rezultat, koji je do kraja ostao nepromenjen.

DR KONGO - ANGOLA (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 0:0

Utakmica bez mnogo izrazitih šansi na obe strane, iako je Kongo više želeo pobedu. Selektor domaćih Kristijan Nsengi je već na poluvremenu na teren poslao važne adute Bakambua, Kakutu i Bolasija, a potom i Ngomu i Ngitu, ali do promene rezultata nije došlo, pa je ostalo najrealnijih 0:0.

ŠVAJCARSKA - ŠPANIJA (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:1

Svaka čast za petlju, ali kada jednom promašite jedanaesterac na meču odluka da uzmete da izvedete i onaj drugi ne predstavlja baš ispravan rezon. To je u Bazelu uradio Serhio Ramos, koji je večeras postao evropski igrač sa najviše nastupa za jedan državni tim, premašivši legendarnog Đanluiđija Bufona, ali je izvesno da se kapiten Crvene furije i Real Madrida neće rado sećati košmarne noći u Švajcarskoj. Sa dva promašena jedanaesterca, tačnije dve odbrane odličnog Jana Zomera, Ramos je bio apsolutni tragičar Španije na Sent Jakob Parku.

Opširnije pročitajte OVDE.

PORTUGALIJA - FRANCUSKA (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 0:1

Francuska prosto u sastavu ima toliko kvaliteta, da ni tim moćan kao portugalski nije mogao da mu parira u borbi za završni turnir Lige nacija. U velikom derbiju Treće grupe, a i celog petog kola takmičenja Francuska je na lisabonskom Lužu savladala Portugaliju sa 1:0 i utakmicu pre kraja rezervisala mesto na završnom turniru na osnovu boljeg učinka u međusobnim duelima.

Opširnije pročitajte OVDE.

ŠVEDSKA - HRVATSKA (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 2:1

Kada je bilo najbitnije, Šveđani su bili najbolji. Skandinavci su nadigrali Hrvatsku (2:1) u Stokholmu u okviru petog kola Grupe 3 i sačuvali šanse za opstanak u elitnoj diviziji Lige nacija. Revanširala se Švedska Hrvatskoj istom merom za poraz na Maksimiru, pa će o tome ko ne ostaje deo A divizije pasti odluka u poslednjem kolu. Ukoliko i jedni i drugi zabeleže identičan rezultat za tri dana, odlučivaće gol razlika o tome ko će skliznuti u niži rang.

Opširnije pročitajte OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (nedelja): U Ligi nacija omanuo samo kec na Mađare

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2020, 00:20

Pogledajte ko vam je 15. novembra doneo novac, a ko vas je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.