Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2020, 23:43

REZZIME DANA (sreda): Povoljna klima sa Pirineja za dobitne tikete

Pogledajte ko vam je 2. septembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

OPŠIRNIJE OVDE.

AMERIKA MIN - CSA (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,35) – rezultat 2:1

Amerika Mineiro nastavlja da štiklira pobede. Bila je ovo treća u poslednje tri utakmice. Ukupno četvrta u sedam rundi, što samo govori da se mašina polako pali i da će tim iz Belo Orizontea biti jedan od ozbiljnijih pretendenata na povratak u Brazileirao. Sastavu sa krajnjeg istoka Brazila se ne piše dobro pošto je izgubio poslednje četiri utakmice.

LOKOMOTIVA LAJPCIG - LUKENVALDE (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:0

Lokomotiva nakon lošeg početka hvata zalet, dok mašina Lukenvaldea nakon sjajnog starta i dve pobede polako počinje da trokira. Timi iz Lajpciga je novom pobedom došao do učinka od sedam od mogućih devet bodova iz prethodne tri utakmice, dok Lukenvalde nije osvojio ni bod u prethodna dva duela.

KAJZER ČIFS – ČIPA JUNAJTED (tip 1, kvota 1.45) – rezultat 1:0

Kajer Čifsi morali da strepe do poslednjeg sudijskog zvižduka protiv Čipa Junajteda, a tri boda doneo im je gol Biliata u devetom minutu. Pobeda Glamur Bojsa bila je imperativ. Jedna akcija u kojoj je asistent bio drugi golgeter lige, Samir Nurković, bila je dovoljna domaćinu da u poslednje kolo uđe držeći sve konce u svojim rukama jer gol razlika stupa na snagu u slučaju istog broja bodova. Ako bude na visini zadatka u poslednjoj, 30. rundi, slaviće titulu.

OPŠIRNIJE OVDE.

BETIS - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:0

Ekipa sa stadiona Benito Viljamarin ima maksimalan učinak nakon prijateljskih susreta sa Kadizom i rivalom koji takođe dolazi iz Andaluzije. Almerija koja je zaustavljena u polufinalu plej-ofa za Primeru dvostrukim porazom od Đirone, mora da konsoliduje redove i što spremnija uđe u predstojeću sezonu Segunde.

BROMAPOJKARNA - BERGA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 5:0

Ubedljivo najlošiji tim u švedskoj prvoj diviziji sever nije imao nikakve šanse protiv trećeplasiranog na tabeli. Bila je ovo četvrta pobeda Bromapojkarne u poslednjih pet duela, a u tim mečevima ovu ekipu krasilo je odlično golgetersko raspoloženje, pošto je prosečno postizala skoro tri gola po meču.

SOLENTUNA – TIM THOREN. (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:0

Nakon ovog duela obe ekipe nastavile su svoje serije. Tim Thoren je doživeo osmi uzastopni prvenstveni poraz, Solentuna je produžila niz nepobedivosti na devet utakmica, sedam pobeda i dva remija. Sada mnogo jasnije vidi ispred sebe, a tu se nalaze pozicije koje vode u drugi rang švedskog fudbala. Pred Solentunom je opaka borba.

LEVANTE - KARTAHENA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:1

Levante voli da odmerava snage sa Kartahnom u pripremnom period. Prošlog leta nišeligaš je bio bolji od tima iz Valensije koji ovoga puta nije dozvolio da se ponovi isti scenario. Pobeda 2:1 bila je druga u tri prijateljske utakmice Levantao ovog leta. Pravi se dobra energija u ekipi koja takmičenje u Primeri započinje za desetak dana.

BENFIKA - BRAGA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:0

Benfika je čak 13 puta u poslednjih 15 međusobnih okršaja pobeđivala Bragu, a ni u prijateljskoj utakmici Orlovi nisu propustili priliku da očitaju lekciju protivniku. Karlos Vinisijus je sa dva gola doneo pobedu lisabonskom timu u čijoj se startnoj postavi od letošnjih pojačanja našao samo Everton, dok su Vertongen i Valdšmid ostali van protokola.

PRECRTANO:

SMOUHA – EL ENTAG  (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 1:2

Kakvo olakšanje za El Entang koji je pobedom protiv Smouhe prekinuo seriju od četiri poraza, odnosno niz od osam utakmica tokom kojeg nije znao šta znači reč trijumf. Sa devete pozicije na kojoj se sada nalazi stvari deluju mnogo pozitivnije, u odnosu na položaj pre 24. Runde kada je El Entag bio biliži zoni ispadanja.

FRAM – VIKINGUR OLAFSVIK (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:1

Lider drugog ranga islandskog fudbala ne samo da nije uspeo da slomi otpor Vikingura, već se preznojavao do 85. minuta, dok su nade da će doći do boda postajale sve manje. Međutim pogodak je došao i prvoplasirani tim je produžio seriju nepobedivosti na osam utakmica. Olasvik je propustio priliku da trijumfuje prvi put posle pet utakmica.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.