Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2021, 23:45

REZZIME DANA (ponedeljak): Veče kanonada širom Evrope, od Pančeva, preko Liverpula do Borasa

Pogledajte ko vam je doneo novac 13, septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

EVERTON - BARNLI (tip 1, kvota 1,85) - rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 3:1

Barnli se nekada komforno osećao na gostovanju Karamelama kao na Tarf Muru. Dolaskom Rafaela Beniteza sve se promenilo, proveo se tim Šona Dajša kao bos po trnju.

Opširnije OVDE

BOLONJA - VERONA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:0

Pobeda nas Salerntianom na startu, pa bod u Bergamu i večeras opet tri boda protiv Verone su učinak kojim i večito nezadovoljni Siniša Mihajlović mora biti zadovoljan. Pogotovo što mu klub letos nije izašao u susret što se tiče prelaznog roka.

Opširnije OVDE

ŽELEZNIČAR P. - TIMOK (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:2

Čak pet golova postignuto je na terenu Sportsko-rekreativnog centra Mladost u gradu na Tamišu. Sviran je i iskorišćen po penal za oba tima, ali je novi član srpskog drugoligaškog karavana na kraju, drugim golom Miloševa u 76. minut ipak uspeo da sačuva ceo plen u Banatu.

ALANJA - GIRESUN (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:0

Već u osmom minutu je postavljen konačan rezultat, a za to je najzaslužniji jednini strelac večeras u poznatom turskom letovalištu, Nigerijac Čuidozije Kolins Avazijem.

ELFSBORG - HEKEN (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 4:2

Kanonada na severu Starog kontinenta, tačnije u Borasu, sa šest pogodaka. Krenulo je u osmom minutu kada su poveli gosti preko Nigerijca Ekpoloa, a završilo se u 92. kada je domaći igrač, Islađanin Svejn Aron Gudjonsen postavio konačan rezultat.

PRECRTANO

HETAFE - ELČE (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:1

Gosti su do pobede stigli golom Lukasa Pereza na asistenciju Hoana Mohike u 69. minutu, međutim više od minimalnog poraza, Hoze Miguela Gonzalesa trebalo bi da brine činjenica da je njegov tim izgledao potpuno bezopasno.

Opširnije OVDE

EVERTON - BARNLI (tip 0-2, kvota 1,70) - rezultat 3:1

Zaličilo je da bi skoro savršen start Rafaela Beniteza na klupi Evertona mogao biti upropašćen i da bi izostanak prvog strelca Dominika Kalverta-Luina – povredio kvadriceps i slomio prst na nozi – mogao da se odrazi na efikasnost Karamela... Ni govora.

Opširnije OVDE

MARITIMO - ARUKA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:2

Dobar meč u Funšalu, rodnom mestu Kristijana Ronalda. Poveli su gosti u 8. minutu preko Bukije, izjednačio je Rikardinjo u 35, a sa bele tačke domaćem timu vođstvo doveo Alipur u u nadokandi prvog poluvremena. Konačan rezulat u 85. minutu postavio je Andre Silva.

AVR - TULUZ (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 1:1

Pata karta na stadionu Osean u Avru gde je u glavnoj ulozi bio napadač domaćeg tima Kalid Butaib, koji je prilikom izmene u 61. minuut otišao do tribina i raspravio se sa navijačima, zamalo uz fizički obračun.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.