Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2020, 23:57

REZZIME DANA (ponedeljak): Italijanski drugoligaši zavijali u crno, Skandinavci spašavali što se spasti moglo

Pogledajte ko vam je 27. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

TROMSE - OJGARDEN (tip 1, kvota 1,37) – rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1:0

Sa Tromseom nema šale. Pet utakmica, pet trijumfa uz gol razliku 7:1. Napad možda još nije najubojitiji, ali defanziva radi kao satić. Ojgarden je bliži zoni ispadanja nego sredini tabele. Po jedan trijumf i remi I tri neuspeha. Vreme je za buđenje.

Opširnije OVDE.

HAMARBI - EREBRO (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 3:0

Švedska liga je ove sezone izuzetno konkurenta, svega šest bodova razdvaja timove od četvrtog do 12. mesta. U toj skupini nalaze se Hamarbi i Erebro, a domaćin nije imao nikakvih problema pošto je trijumfovao 3:0 i preskočio na tabeli pomenutog rivala kojeg je savladao sedmi put zaredom.

HAFNARFJORDUR - GROTA (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 2:1

Hafnarfjordur je iskoristio domaćinstvo protiv ekipe sa začelja tabele da upiše četvrtu prvenstvenu pobedu, drugu u prethodna tri duela. Pozicija broj šest za osmostrukog šampiona države, ali samo pet bodova ga deli od čela tabele. Grota nastavlja da kuburi na dnu, svega pet osvojenih bodova iz devet utakmica…

FJOLNIR – VALUR (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 1:3

Kada se sastaju poslednji i prvi, prevaga gotovo uvek ide u korist tima sa čela tabele. Tako je bilo i u duelu fenjeraša Fjolnira i lidera Valura. Pobeda 3:1 u gostima za šesti ovosezonski trijumf i brojku od 19 bodova. Fjolnir još čeka na prvi prvu pobedu u sezoni sa bilansom od tri remija i šest poraza.

PIZA – ASKOLI (tip 1, kvota 2,25) – rezultat 1:0

Piza je ugostila Askoli i zabeležila pobedu minimalnim rezultatom, zlata vrednu. Piza je došla do sedme pozicije sa 53 boda, koliko imaju Kjevo i Frozinone.Askoli je nakon ovog neuspeha izgubio sve šanse da se nađe u doigravanju, iako su se one do ovog kola merile u promilima.

ĆITADELA – VENECIJA (tip 1, kvota 2,25) – rezultat1:0

Crna serija od pet poraza je Ćitadelina prošlost jer je ekipa iz Veneta savladala Veneciju i to pogotkom koji je došao tek u trećem minute sudijske nadoknade. Više od prekida katastrofalnog niza, u Ćitadeli mogu da budu zadovoljni činjenicom da su došli do pete pozicije sa 55 bodova i da uoči poslednje runde drže stvari u svojim rukama. Venecija će u poslednjem kolu morati da se pazi da nekim ludim spletom okolnosti ne uvede sebe u plej-aut za Seriju C.

PRECRTANO:

EMPOLI - KOZENCA (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:5

Empoli je sezonu 2018/19 proveo u Seriji A, a šanse da se tamo vrati u takmičarskoj godini 2020/21 sve su manje, naročito nakon poraza od Kozence 5:1. Nakon prvih 30 minuta igre dobili smo odgovor na pitanje ko će trijumfovati, pošto je na semaforu pisalo 0:1. Kozenca igra kao preporođena u poslednje četiri runde, osvojila je maksimalan broj bodova i u poslednjem kolu će se grčevito boriti za opstanak. Pobeda je imperativ.

SPECIJA - VIRTUS ENTELA (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 0:0

Miroljubivo je bilo u duelu Specije i Entele, ali istini za volju i okolnosti su bile takve. Remi bez golova po meri obe ekipe. Specija je siguran učesnik plej-ofa, Entela će preživeti u seriji B.

BENEVENTO – KJEVO (tip 1, kvota 2,75) – rezultat 0:1

Jasno je bilo i nekoliko rundi unazad da će Benevento naredne sezone nastupati u Seriji A, pa je duel protiv Kjeva na svom terenu nije imao rezultatski značaj za svitu Filipa Inzagija, koja je mislima već u elitnom rangu italijanskog fudbala. Sa druge strane ekipa iz Verone je iskoristila opuštenost Veštica, upisala drugi trijumf zaredom i došla korak bliže plej-ofu. Da li će se Kjevo tamo i naći biće jasno nakon poslednjeg 38. kola.

PERUĐA – TRAPANI (tip 1, kvota 2,25) – rezultat 1:2

Trapani je pobedom protiv Peruđe u gostima ostavio sebi tračak nade da u slučaju pobede u poslednjem kolu i poklapanja nekih rezultata može da izbegne direktnu prekomandu u Seriju C. Peruđa je propustila priliku da otkloni sve nedoumice oko toga da li će i naredne godine biti deo Serije B, pa će morati da strepi u poslednjem kolu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.