REZZIME DANA (ponedeljak): Bar je Leće bio dobre sreće

Izvor: MozzartSport.com, 22.Mar.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (ponedeljak): Bar je Leće bio dobre sreće

Pročitajte ko vam je 21. marta doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Polovično. I kod vas, a i kod u rubrici “PREDLOZZI I TIPOVANJA“. Doduše, samo pod uslovom da Tigre noćas savlada Njuels Old Bojs. Pametno smo tipovali na Frajburg i U17 reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Portugalije, ali su nas, kao i vas uostalom, izdali Kluž, Avelino i Klermon. U slučaju posetilaca MOZZART kladionica dan je izgledao otprilike ovako...

ZAOKRUŽENO

FRAJBURG - KARLSRUE (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Hvaljen da je Mike Franc, iskusni vezista koji je u 58. minutu utakmice na Švarcvald stadionu postigao jedini gol na utakmici 27. kola druge nemačke lige. Ne toliko zbog toga što je pogurao Frajburg do prvog mesta na tabeli na osnovu koliko zato što je njegov gol bio dovoljan da prođe najigraniji tip dana. Frajburg ostaje dobar izbor i za naredne nedelje.

LEĆE - KATANCARO (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 4:0

Leće ove sezone juriša ka povratku u Seriju B i vodi mrtvu trku sa Benevntom za prvo mesto koje donosi direktnu promociju. Žuto-crveni su večeras deklasirali lokalnog rivala Katancaro sa 4:0 i ispunili vaša očekivanja na tiketima. Bradonja Moskardeli je u drugom minutu načeo goste, u 19. je već bilo 2:0 i mogli ste lagano da zaokružite kvotu 1,33. Do kraja je domaći tim postigao još dva gola i sa stadiona Via del Mare vam je stigao siguran fiks.

ŠELBURN - KABINTILI (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 5:0

U nedostatku bogatije ponude, dobar je i irski Liga Kup. Nekadašnji irski šampion Šelburn je danas drugoligaš, ali je kao nekada bljesnuo u osmini finala kup takmičenja i do nogu potukao takođe drugoligaša Kabintili. Iako je Kabintili bolje plasiran u ligi, Šelburn je danas eksplodirao. Brzo je poveo sa 1:0, a onda je posle sat vremena igre usledila kanonada u drugom poluvremeni i petarda u mreži gostiju.

MAKABI H. - MAKABI K.G. (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

U Drugoj ligi Izraela su igrana tri meča, a svi ste se odlučili da je najsigurnije kladiti se na keca u meču Makabi Herclije i Makabi Kirjat Gata. Niste se prevarili... Herclija je nešto više od proseka u durgoligaškom rangu, ali je Kirjat Gat ubedljivo najgora ekipa u ligi. Domaćin je poveo u 15. minutu, a poečtkom drugog poluvremena je novim golom prelomio pitanje pobednika tako da ste bez sekiracije mogli da ispratitie kraj meča.

LAMIJA - AGROTIKOS (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Niste propustili ni zicer u Drugoj ligi grčke. Lamija koja se bori za ulazak u elitni rang takmičenja je imala imperativ pobede protiv Agrotikosa koji se bori za opstanak. Lamija je najbolji domaćin u ligi tako da je sve osim keca bila isključeno. Nije išlo lako, ali je došlo. U finišu prvog poluvremena, brazilski napadač Pinto Žone je načeo goste i ispostavilo se da je to bilo dovoljno da domaćin overi tri boda.

PRECRTANO

KLUŽ - PETROLUL (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 0:0

Kluž se nekada borio za titulu, ali sada je plej-atu rumunskog šampionata. Stara slava očigledno bledi, pa je tako bod iz Transilvanije odneo Petrolul koji ove sezone igra katastrofalno. Za Kluž je ovo trebalo da bude sigurica, pa ste i vi na tiketima masovno igrali keca. Ali Petrolul koji je do danas imao samo četiri boda i praktično je već ispao iz lige je uspeo da izbori remi bez golova. Neće mu mnogo značiti... Vama bi kec značio.

AVELINO - TERNANA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:2

Bio je ovo rizičan par jer su u pitanju dve ekipe približnih kvaliteta koji se nalaze bezbrižno ušuškane u sredini tabele. Nijedna ekipa nije imala imperativ pobede, pa ste prednost dali Avelinu zbog domaćeg terena i kvote 2,00. Ipak, Ternana je sa dva gola Ćeravola u prvih 20 minuta drugog poluvremena došla do prednosti koju nije ispuštala do kraja i uknjižila je iznenađujuću pobedu u gostima.

KLERMON - RED STAR (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:2

Slično kao u duelu Avelina i Ternane, izabrali ste da u utakmici dva podjednaka rivala date blagu prednost domaćinu. Klermon i Red Star su u gornjem delu tabele, ali debelo kasne za nekom od prve dve pozicije koje vode u Ligu 1, pa im je ovo bila poslednja šansa da održe priključak. Klermon je propustio veliku šansu, pošto su gosti golovima Maeđufa i Buaze u drugom poluvremenu i zadržali nadu da mogu da sustignu drugoplasirani Nansi.

DROGEDA - BLUBEL (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:0

Za razliku od keca na Šelburn, Drogeda nije ispoštovala vaše tikete u irskom Liga kupu. Iako je izgledala čak i kao sigurnija varijanta od Šelburna. Uostalom, Drogeda je drugopalsirana na tabeli drugoligaškog karavana u Irskoj dok je Blubel trećeligaš. Ali, autsajder je odoleo i u regularnih 90 minuta izdržao da ne primi gol.

VOLEN - ŠAFHAUZEN (tip 1, kvota 2,70) - rezultat 0:1

Iako je Šafhauzen i po kvoti (2,50 na dvojku) i po plasmanu na tabeli bio favorit na ovom meču, izabrali ste da verujete u keca na Volen. I niste se usrećili... Ništa od iznenađujućeg keca, došla je očekivana dvojka. Šafhauzen je poečtkom drugog poluvremena poveo golom Frontina i zadržao tu prednost do kraja.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.