Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2021, 23:21

REZZIME DANA (petak): Vikend tek treba da počne, a već je krenula žurka

Pogledajte ko vam je doneo novac 29. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

PSŽ - LIL (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Nije pariski tim zablistao ni u uvodnom meču 12. kola. Ipak, opet je pobedio. Na Park Prinčeva je došao Lil isve do poslednjih 15 minuta imao minimalnu prednost, ali je surovo kažnjen za propuštene prilike.

Opširnije OVDE

PSŽ - LIL (tip 1&3+, kvota 1,38) - rezultat 2:1

Ne igra Pari Sen Žermen ni izbliza onako kako se od njega očekivalo letos kada je sklopio drim tim. Ali - pobeđuje. A tako se valjda, između ostalog, postaje šampion.

Opširnije OVDE

ZENIT - BASKONIJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 83:54

Držao se sastav iz Vitorije sve do sredine drugog kvartala, imao čak i prednost, ali je domaćin nakon sedam vezanih poena gostiju bez odgovor napravio seriju 24:0 i već do poluvremena stekao 15 poena prednosti. U nastavku je polako podizao prednost.

Opširnije OVDE

EFES - ŽALGIRIS (tip 1 - 9,5, kvota 1,90) - rezultat 94:60

Poveo je Efes sredinom prvog kvartala i do kraja je prednost šampiona Evrope polako rasla. Već do poluvremena je iznosila 15 poena, posle 30 minuta i 23. Sve je bilo jasno pred početak odlučujućeg kvartala.

Opširnije OVDE

ZENIT - DINAMO M. (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:1

Dinamo je uradio ono što nije smeo danas u derbiju u Sankt Peterburgu. Izjednačio je. I samo je naljutio Zenita, koji ga je sažvakao u narednih 15 minuta, a mogao je i da mu natrpa mrežu do kraja.

Opširnije OVDE

HOFENHAJM - HERTA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Posle dve uzastopne pobede u prvenstvu Herta je došla u Zinshajm po treću, međutim, ako je suditi po tradiciji, lakše bi joj bilo da trijumf potraži u Minhenu protiv Bajerna.

Opširnije OVDE

TRABZON - RIZE (tip 1&3+, kvota 1,85) - rezultat 2:1

Trabzon se ne šali, Trabzon ide po titulu. Ekipa Abdulaha Avdžija maršira ka tronu i na tom putu ruši sve pred sobom. U uvodnom meču 11. kola Oluja sa Crnog mora potopila je Rize na svom terenu i otišla na plus sedam (uz meč više) u odnosu na prve pratioce.

Opširnije OVDE

HAJDENHAJM - ŠALKE (tip 1, kvota 2,70) - rezultat 1:0

Osim što je prekinuo seriju rivala, tim sa juga Nemačke zaustavio je i svoj pad na tabeli. Tri uzastopna ubedljiva poraza vezao je Hajdenhajm u prvenstvu (Verder 0:3, Sankt Pauli 2:4, Nirnberg 0:4), ali je večerašnjim trijumfom uhvatio priključak za timovima iz vrha.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

HOFENHAJM - HERTA (tip GG3+, kvota 2,10) - rezultat 2:0

Hofenhajm je upisao osmu pobedu u 12 poslednjih međusobnih susreta sa Hertom, tri su završena nerešeno, a samo jednom je izgubio. Već posle prvog poluvremena bilo je 2:0 za domaćina, tako je ostalo do kraja.

Opširnije OVDE

MONAKO - CSKA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 97:80

Monako je pred svojim navijačima posle Crvene zvezde na pleća oborio i ekipu moskovskog CSKA i to na impresivan način. Gubili su Kneževi čak 22 razlike sredinom prvog poluvremena, ali su uspeli da se konsoliduju, istope minus, a u finišu stignu i do nedostižne prednosti i velikog trijumfa.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Di Marija pogodio za pobedu i duplo slavlje

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2021, 07:10

Pogledajte ko vam je doneo novac 29. oktobra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.