REZZIME DANA (petak): Sparta i Klub Briž razočarali, sreća pa je bilo mnogo razloga za radost!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (petak): Sparta i Klub Briž razočarali, sreća pa je bilo mnogo razloga za radost!

Pogledajte ko vam je 24. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Zaslužujete dosta pohvala za učinak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ste danas imali. Od 10 najigranijih parova, uhvatili ste čak sedam – kečeve na Targu, Plzenj, Lask, Radnički i Bohemihans, kao i dvoje na CSKA Moskvu i Deri Siti. Prodali su vas Briž, Sparta iz Praga i ljubljanska Olimpija.

Mi smo danas imali polovičan učinak u našoj rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Ulovili smo kečeve na Targu Mureš i Plzenj, dvojke na CSKA i Kajzerslautern, odnosno kombinaciju konačnog ishoda i broja golova u gradskog derbiju Krakovija – Visla. Prodali su nas, kao i vas, Olimpija, Briž i Sparta, a promašili smo i sa savetom da izbegnete pobedu niškog Radničkog protiv OFK Beograda.

ZAOKRUŽENO

TARGU MUREŠ - KONKORDIJA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 1:0

Targu Mureš je nastavio da pruža sigurne partije u novoj sezoni, pa je ovom pobedom ponovo ostao usamljen na vrhu tabele rumunskog šampionata, bar dok se kolo ne završi do kraja. Dobar otpor pružila je Konkordija u dobrom delu utakmice, ali je jedan momenat nesigurnosti proizveo pogodak... Pogodak koji je bio dovoljan da svi budu zadovoljni.

KRILA SOVJETOV - CSKA (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 0:2

Zoran Tošić i društvo ni u drugoj utakmici nove sezone nisu primili gol, što bi kladioce možda moglo da ohrabri da pokušaju sa nekim kombinacijama u narednim utakmicama? U svakom slučaju, CSKA je pokazao da je i ove sezone favorit broj jedan za titulu i tim u koji naši igrači treba da imaju poverenje.

PLZENJ - SLAVIJA PRAG (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:1

Iako rezultat ukazuje na to da je Plzenj ostvario tesnu pobedu, iz igre viđene tokom 90 minuta ne može se dobiti taj zaključak. Domaćin je, jednostavno, dominirao od prvog do poslednjeg minuta i iskoristio šanse koje su se ukazale. Istina, gosti su uspeli da postignu pogodak i „zabibere“ čorbu, ali je gol viđen u poslednjim trenucima susreta, taman da se igrači Plzenja razmrdaju.

LASK - FAC BEČ (tip 1,kvota 1,50) - rezultat 2:1

Početak meča iz snova. Lask je poveo već u petom minutu preko Kerhea, a isti fudbaler udvostručio je prednost u 43. minutu meča. Reklo bi se idealno vreme za postizanje golova, ono koje protivnika "ubija psihički". Gost je uspeo samo da ublaži poraz u 78. minutu preko Luksbačera. Na kraju pobeda Laska na vaše zadovoljstvo.

RADNIČKI NIŠ - OFK BEOGRAD (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Radnički je imao veliki teret i moranje pobede po rečima trenera Rastavca, ali je uspeo da se izbori sa tim i pobedi golom iz penala Đuričkovića nad kome je i napravljen prekršaj. On je hladnokrvo savladao protivničkog golmana i doneo svom klubu tri boda a vama zaradu. OFK-a je i dalje bez bodova i ovom šampionatu.

SLIGO - SENT PATRIK (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:3

Danas ste imali dobar osećaj kada  su u pitanju Irci. Sent Patrik je ispoštovao pobedom od 3:0, ali ona nije bila baš toliko vodljiva u prve dve trćine meča jer je u 60. minutu bilo 0:0. Onda je usledio uragan gosta koji su za 22 minuta uspeli da postignu tri gola i obezbede tri boda na svom računu.

BOHEMIJANS - DERI SITI (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 4:2

Neverovatan početak meča Bohemijansa! Četiri gola za 20 minuta su nestvaran učinak, a pogotovo je lepo kada se kladite na taj tim. Uspeo je Deri Siti da zavalja dva gola do kraja meča ali to je bilo nedovoljno. Ipak je taj tajfunski početak učinio svoje pa kod ovoga para niste imali previše razloga za brigu.

PRECRTANO

SENT TRUDEN - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 2:1

Neprijatno je iznenadio Klub Briž na startu belgijskog šampionata, a Sent Truden naneo težak udarac kladiocima, uprkos tome što su gosti prvi vodili. Međutim, iako je vođstvo Klub Briža potrajalo sve do 57. minuta, u narednih petnaestak minuta sve je palo u vodu. Domaćin je krenuo na sve ili ništa i na kraju uzeo sve, a igračima Briža i kladiocima ostavio bolnu temu za razmišljanje.

JIHLAVA - SPARTA PRAG (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 0:0

Malo ko je mogao da se nada ovakvom ishodu, ali ipak je na kraju viđen najnepopularniji rezultat, koji je sasekao mnoge tikete u korenu. Fudbaleri Sparte nisu ispratili ritam i pobednički duh igrača Plzena, koji su ispoštovali naše igrače i odradili sve po planu, a Jilhava je iskoristila momenat neuigranosti i napravila veliko iznenađenje...

ZAVRČ - OLIMPIJA (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:0

Verovali ste da Olimpija može do pobede protiv nezgodnog Zavrča, ali ste se prevarili... Bilo je 0:0 uprkos čak 15 šuteva gostiju ka golu Zavrča. Problem je što su samo četiri otišla u okvir gola pa nije bilo previše šansi da se lopta ušeta u gol. Najgori rezultat zbog toga što nada postoji do poslednjeg minuta, ali...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.