Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2021, 01:24

REZZIME DANA (petak): Irci vam punili džepove, Bajern i Briž ih praznili

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

BENFIKA - FEREIRA (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 1,40), rezultat - 4:1 (0:0)

Proletela je Benfika do naredne runde portugalskog kupa. Bilo joj je dovoljno poluvreme da slomi Fereiru. Mučila se u prvom nije uspevala da otvori rivala, a onda raval. Četiri gola u nastavku za lagani prolaz dalje.

KVINS PARK RENDŽERS - LUTON (tip 1, kvota 2,50), rezultat - 2:0 (1:0)

Već dugo nema Kvins Park Rendžersa u Premijer ligi, možda je vreme za njihov veliki povratak. Godinama unazad tavore u Čempionšipu, bliži su ispadanju u Ligu 1 nego promociji u elitni rang. Sve se okrenulo ove godine. Bore se za plej-of, a novi trijumf režirali su Vilok i Ostin.

ŠAMROK - DROGEDA (tip 1, kvota 1,60), rezultat - 2:1 (0:1)

I pre poslednjeg kola Šamrok je osigurao zvanje šampiona Republike Irske, ali veliku proslavu i krunisanje nije želeo da pokvari. Gosti su poveli pred kraj prvog poluvremena, ali u nastavku nisu smogli snage da sačuvaju prednost. Burk je s dva gola doneo pobedu Šamroku.

AL AHLI - AL MOKAVOLON (tip 1, kvota 1,22), rezultat - 1:0 (0:0)

Najveći tim Crnog kontineta nije razočarao. Trijumfovao je kao i veliki rival Zamalek, ali je Piramids kiksnuo, pa je Al Ahli posle četiri kola jedini tim sa besprekornim učinkom. Da se Al Ahli zadrži na čelu tabele postarao se Fati.

NJU SEJNTS - NJUTAUN (tip 1, kvota 1,35), rezulta - 2:0 (0:0)

Nju Sejntsi su se vratili na pobednički kolosek. Posle poraza u minuloj rundi velškog šampionata upisan je trijumf u derbiju vrha - savladan je trećeplasirani Njutaun. Na sve to Flint je izgubio, pa se Nju Sejnt vratio na “plus devet”. Čovek odluke bio je Bejker, koji je sa dva gola kreirao 11. pobedu.

FIN HARPS - LONGFORD (tip 1, kvota 1,27), rezultat - 5:0 (2:0)

U velikom stilu je Fin Harps zatvorio šampionat Republike Irske. Odjeknula je petarda za kraj. Mreža Longforda napunjena je do vrha, a Fin Harps se spasao. I naredne sezone biće član elite.

PRECRTANO

AUGZBURG - BAJERN (tip 2, kvota 1,20), rezultat - 2:1 (2:1)

Štuca Bajern! Zaleti se, veže četiri-pet strahovitih pobeda, raznese rivale u deliće i taman čovek pomisli da je to mašina koju je nemoguće zaustaviti, a onda udari u zid. Mesec i po dana – treći Bajernov poraz na domaćoj sceni. Načeo ga je Ajntraht na Alijanc areni, tu ranu je produbio Menhengladbah u Kupu, a večeras je Augzburg pokazao da je Nagelsmanov tim i te kako sklon padu.

MEHELEN - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,80), rezultat - 2:1 (0:0)

Rojal Union gazi, Klub Briž posrće. Stavlje je na muke, neće tako lako do naslova šampiona. Dobio je ozbiljnu konkurenciju, a daleko je od zavidne forme. U slobodnom je padu Klub Briž od kraja minule sezone. Tada ga to nije koštalo gubitka krune, sada mu se tron ljulja. Ali, ima još dosta da se igra, pa bi pobedama u nizu poraz od Mehelena mogao da se kompenzuje.

LEVANTE - BILBAO (tip 2, kvota 2,35), rezultat - 0:0

Igra Atkletik Bilbao toplo-hladno. Taman kada se učini da je Marselino Garsija Toral posložio kockice, ponos Baskije razočara navijače. Posle serije dobrih rezultata Bilbao je zaređao sa četiri meča na kojima nije trijumfovao. Posle Espanjola, Sosijedada i Kadiza izmigoljio mu se i Levante.

MONAKO - LIL (tip 1, kvota 2,25), rezultat - 2:2 (1:2)

Kako to reče Njegoš „čaša žuči iste čašu meda“, samo što je u slučaju Strahinje Pavlovića obrnut redosled. Posle „meda“ sa reprezentacijom Srbije u Lisabonu, gde je odigrao gotovo besprekornu partiju, Pavlović je imao noć iz košmara u duelu sa Lilom. Napravio je nekoliko kardinalnih grešaka, a ekipu Monaka je poraza spasao Ben Jeder.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Fin Harps petardom do opstanka u elitnom irskom rangu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2021

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. novembra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.