Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2021, 23:40

REZZIME DANA (nedelja): Uživali ste u prijateljskim mečevima evropskih selekcija

Pogledajte ko vam je 6. juna doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

HOLANDIJA - GRUZIJA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Holandiji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je bilo potrebno svega deset minuta da probiju bedem Gruzije. Laša Dvali je nepromišljenim startom umalo povredio Damfriza, posle čega je Depaj snažnim udarcem zatresao mrežu. Pitanje pobednika već tada je bilo rešeno, ali su Veghorst na asistenciju Depaja za svoj prvi reprezentativni gol i Gravenberh sredinomdrugog poluvremena postavili konačni rezultat. Ono što je ipak mnogima zapalo za oko jeste koliko Holandija zavisi od učinka Depaja.

Opširnije OVDE.

ENGLESKA - RUMUNIJA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:0

Ponovo je Geret Sautgejt u Džeku Grili dobio jednog od najboljih pojedinaca na terenu. Probijao je, delio lopte, a glavno i jedino delotvorno oružje kojim su ga Rumuni zaustavljali bili su faulovi. Za tim sredstvom posegnuli su i u 67. minutu, ali bilo je prekasno. Griliš je pao u šesnaestercu, a sudija pokazao na belu tačku. Markus Rašford je preuzeo odgovornost i vrlo sigurno gađao sa bele tačke. Bio je to njegov jubilarni 100. gol za klub ili reprezentaciju.

Opširnije OVDE.

DANSKA - BIH (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:0

Danska je bez većih problema odradila posao protiv Bosne i Hercegovine uz pobedu rezultatom 2:0 (1:0). Strelci za Dance bili su Martin Brajtvajt u 18. i Andreas Kornelijus u 73. minutu. Bila je ovo 13. utakmica na kojoj selekcija Bosne i Hercegovine nije osetila slast pobede.

BELGIJA - HRVATSKA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Nije bilo moćno, nije bilo ni glamurozno uzimajući u obzir količinu talenta u belgijskom timu, ali su Crveni Đavoli ponovo bili sigurni. I pobedom nad aktuelnim vicešampionima sveta, selekcijom Hrvatske, najavili najviše domete na Prvenstvu Evrope. Belgija je dominaciju naplatila u 38. minut preko Romelua Lukakua.

Opširnije OVDE.

ALŽIR - MALI (tip 1, kvota 1,62) - rezultat

ANERIKA MINEIRO - KORINTIJANS (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:1

Sedmi put zaredom Amerika i Korintijans odigrali su utakmicu na kojoj nije viđeno više od dva gola. Manjak pogodaka vam večeras i te kako prijao budući da je ekipa iz Sao Paula došla do tri boda. Santos je bio koban po odbranu Amerike u 29. minutu, a domaćin nije uspeo da se oporavi od toga iako je bio domninantniji u posedu lopte.

PRECRTANO

LEGANES - RAJO VALJEKANO (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:2

Ušao je Leganes u revanš sa teretom poraza 3:0 iz prvog meča, ali uprkos tome odlično počeo. Golom u 11. minutu pojavio se tračak nade koja je usahnula sredinom drugog dela posle autogola Gonzalesa. Desetak minuta pre kraja Martin se postarao da Rajo Valjekano slavi u obe utakmice dvomeča.

PADOVA - AVELINO (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Nije bilo pobednika u prvoj utakmici polufinala plej-ofa za Seriju B. Krešić je u 37. minutu pogodio za prednost domaćina, koju je gostujući sastav poništio početkom drugog poluvremena. Prvi remi Padove i Avelina posle više od 15. godina.

FORTALEZA - INTERNASIONAL (tip 2, kvota 2,90) - rezultat 5:1

Fortaleza je večeras vezala noge Interu. Istina, velikan iz Porto Alegrea je sam sebi pucao u kolena u finišu prvog dela kada je gubio 1:0. Ostao je sa igračem manje, pa vrlo brzo primio i drugi gol. Drugo poluvreme predstavljalo je odrađivanje započetog posla.

PONTE PRETA - VASKO (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 1:1

Agresivnija, odlučnija Ponte Preta ušla je i odigrala meč sa više žele za pobedom. Čak 14 puta je šutirala ka golu rivala, ali joj to nije donelo pobedu. Oba gola stala su u vremenski razmak od 56. do 59. minuta. Vasko je poveo golom Kana sa bele tačke, a vrlo brzo je Renatinjo doneo bod domaćinu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Uvežbavali reprezentativna tipovanja

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jun.2021, 08:44

Pogledajte ko vam je 6. juna doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi prošli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.