Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2021, 23:32

REZZIME DANA (nedelja): Holanđani pun pogodak, Španci potpuni promašaj

Pogledajte ko vam je 4. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

MANČESTER JUNAJTED - BRAJTON (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 1,78) – rezultat 2:1

Jesenas je bilo toliko dramatično da je meč rešen poslednjim udarcem na utakmici u desetom minutu nadoknade. Na Old Trafordu Mejson Grinvud nije čekao toliko. Zaplivao je kroz vazduh sedam minuta pre kraja i nedefinisan udarac Pola Pogbe glavom preusmerio u mrežu za pobedu Mančester junajteda nad Brajtonom u završnoj utakmici nedeljnog programa 30. premijerligaškog kola.

Opširnije OVDE.

PSV - HERAKLES (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 3:0

PSV je u kratkom vremenskom periodu, pre reprezentativne pauze, osvojio samo dva boda iz tri derbija sa Ajaksom, Fajenordom i AZ Alkmarom, pa je neko morao da plati ceh za te neuspehe i ozbiljno udaljavanje od šampionskog trofeja. To je bio Herakles, koji je ovog popodneva pregažen na Filips stadionu, od razigrane ekipe Rodžera Šmita.

Opširnije OVDE.

MARSELJ - DIŽON (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:0

Probudi Pajea i razigraćeš Marselj. Živa istina, Doduše, nije Marselj zablistao na Velodromu protiv Dižona, propisno se mučio, a veliko je pitanje da li bi skrcao tvrd orah u vidu fenjeraša da Dimitri Paje nije dao znake života. Dva prekida Pajea, dva gola u mreži Dižona.

Opširnije OVDE.

HERENVEN - AJAKS (tip 2, kvota 1,32) – rezultat 1:2

Dušan Tadić opet bio strelac za Ajaks koji je preokretom u Herenvenu učvrstio lidersku poziciju. Najbolji igrač Eredivizije taj status potvrđuje iz kola u kolo. U ovom je precizno izveo najstrožu kaznu i posle početnog zastajkivanja na Lenstri doprineo da Ajaks osvoji tri boda protiv Herenvena (pobednički gol delo Sebastijana Alea), pa sad ima 11 bodova više od PSV. Pride i meč manje.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ŠARLROA – MUSKRON (tip 1, kvota 1,88) – rezultat 1:1

Bila je Šarlroa strah i trepet na startu Župiler Pro lige, taj plamen se ugasio i polako krca bodovnu zalihu. Pozamašna je, a novi moto Šarlroe je bod bo bod. Treći meč u nizu je Šarlroa podelila plen sa rivalom, a drugi put remizirala rezultatom 1:1. Završnica susreta bila je rezervisana za uzbuđenja. Goste je u 85. minutu Da Kosta doveo u vođstvo, da bi Fal tri minuta kasnije poravnao rezultat.

BRNO – SLAVIJA PRAG (tip 2, kvota 1,37) – rezultat 0:0

Maršira praška Slavija ka tituli, ali je nakratko zastala. Neće Slaviju remi omesti da se okiti šampionskim zvanjem, ali će krunisanje odložiti. Ne bi, verovatno, ni došlo do podele bodova da tim iz prestonice više od 70 minuta nije igrao sa igračem manje. Matijas Vagner je već u 18. minutu morao napolje, Brno je brojčano nadmoćan uspeo da se izbori sa Slavijom i otkine joj bodove.

GIMARAIS – TONDELA (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 1:2

Zaređao je Gimarais sa lošim rezultatima i izlaz iz krise se ne nazire. Olakšavajuća okolnost je da ne mora da brine o opstanku, ali mu izlazak u Evropu izmiče. Nije Gimarais iskoristio poraz Fereire, već je učinio ustupak Tondeli u borbi za opstanak.

SEVILJA – ATL. MADRID (tip 2, kvota 2,70) – rezultat 1:0

Sevilja je igrala, Atletiko se branio i - nije odbranio. Iako je Jan Oblak u 8. minutu sačuvao mrežu svog gola na šut Lukasa Okamposa iz penala, domaćini su uspeli da stignu do pobede u derbiju 29. kola Primere. Više su je želeli, više se trudili da do nje stignu i, po viđenom na terenu, zasluženo je ostvarili.

Opširnije OVDE.

KADIZ – VALENSIJA (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 2:1

Kadiz je poveo, Valensija izjednačila, ali su golovi i trijumf Kadiza pali u drugi plan. Niko ne priča o njima, već o nesportskim dešavanjima na stadionu „Ramon de Karanca“, pošto je meč prekinutu već u 32. minutu. Razlog je svađa štopera gostujućeg tima Muktara Dijakabija i defanzivca Andalužana Huana Toresa Ruiza, poznatijeg kao Kala. Pale su teške reči, možda psovke, a kako prenose španski mediji, u pitanju je jedna od pošasti modernog doba – rasizam.

Opširnije OVDE.

NJUKASL - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 2:2

Neverovatne stvari se događaju Totenhemu ove sezone. Nebrojeno puta su Pevci ispuštali prednost, delovalo je da će ipak uspeti da zadrže gol viška u duelu sa Njukaslom, ali je rezervista Džo Vilok naterao Žozea Murinja da se još jednom uhvati za glavu i zapita kako je moguće da se njegovoj ekipi ovakve stvari iznova dešavaju (2:2). Nisu tako iskoristili debakl koji je Čelsi doživeo protiv VBA, pa su ostali dva koraka iza Plavaca i četvrtog mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Barsa spremila vatromet, Sporting jezdi ka tituli, Zenit na testu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Apr.2021, 11:24

Pročitajte nekoliko predloga za 5. april…..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.